MotoNews.pl

Kto skasował Samarę w Łodzi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wlaśnie kolega mi opowiadał, że koło szpitala matki polki w Łodzi ktoś bordową samara 5d z klubową naklejką wbił się w słup wiaduktu. Przód skasowany do szyby. Kto to? Kurde, nie napisał co z kierowcą... Meldujcie się ludzie!!!!

bordową samarę miał Lewy, ale sprzedał.
w Łodzi pamiętam raczej 2 albo 3 czerwone...

Przejeżdżałem koło najbliższego Matce Polce wiaduktu w ciągu ostatniego tygodnia chyba ze 30 razy i nie widziałem żadnych śladów jakiegokolwiek wypadku. Możliwe, że chodzi o inne miejsce lub nie jest to wiadomość prawdziwa. Ja tam przynajmniej nic takiego nie widziałem.

Bordowe Samary w/g profili mają Szymo_n i Witek 34. Szymo_n ma właśnie bordową 5D a z fotki i opisu Witka nie widze

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

To się stało dzisiaj... wiadomość jest 100% prawdziwa. Może warto by wysłać do nich maila albo privy jezeli pojawiają sie na forum.

niekoniecznie musi być to ktoś z Łodzi, chyba że była na łódzkich numerach

[ wiadomość edytowana przez: kubik_44 dnia 2005-06-11 22:55:09 ]

Nie wiem wlasnie na jakich numerach, bo kolega mi nie napisał - wysłałem sms'a do kolego Szymo_n, z poleceniem zameldowania się na forum. Mam nadzieje, ze kierowcy nic sie nie stało....

Szymo_n był dziś na forum a Witek ostatni raz logował się w kwietniu. Ale może sami napiszą.
Może po prostu nie chca. Tak samo jak wiem że podobno jeden z mniej znanych klubowiczów z Kraka miał dachowanie ale skoro sam się nie pochwalił na forum to i ja nie będę zdradzał o kogo chodzi. W każdym razie nic mu się nie stało a jego Łada wciąż jezdzi, chociaż nieco porysowana

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

Cytat:
2005-06-11 22:54:45, kubik_44 pisze:
niekoniecznie musi być to ktoś z Łodzi, chyba że była na łódzkich numerach [ wiadomość edytowana przez: kubik_44 dnia 2005-06-11 22:55:09 ]

Zawsze to może być jeszcze stara Samarka np. Lewego - nie wiem czy przy sprzedaży usunął naklejki klubowe

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

Dzwoniłem do Szymona , to nie on

Uf... co nie zmienia faktu, że cały czas nie wiemy czy komuś się coś nie stało...

Panowie uspokajam was osobiscie, to nie była moja LADA. o czym zreszta kolega kubik_44 juz napisał. dziekuję Leszkowi i Kubikowi za to ze dali znać i że sie zainteresowali moją osobą. postaram się cokolwiek dowiedzieć na temat tego wypadku i dam znać na forum.
miejmy nadzieje ze nikomu nic złego sie nie stało.
pozdrawiam

Cytat:
Zawsze to może być jeszcze stara Samarka np. Lewego - nie wiem czy przy sprzedaży usunął naklejki klubowe

mozliwe, bo nie usunal...
widzialem ja na gieldzie juz w rekach handlarza/kolejnego wlasciciela i jeszze miala nalepki.
a na pewno nie byla czerwona?
aha, taka mial jeszcze chyba jeden kolo, Zbyszek aka ziw - ale jego juz wieki nie widzialem, wiec chyba to nie on.
Jutro bede jechal tamtedy, to oblukne wiadukt. W jakim kierunku to bylo?

Cytat:
2005-06-11 23:58:02, adasco pisze:
mozliwe, bo nie usunal... widzialem ja na gieldzie juz w rekach handlarza/kolejnego wlasciciela i jeszze miala nalepki. a na pewno nie byla czerwona?

Była ciemnoczerwona, więc mogła wpadać w bordo i o ile się nie mylę miała także zderzaki pod kolor .

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986

no to chyba dawna Lewego.
inne ktore kojarze sa po prostu czerwone i raczej bez malowanych zderzakow.

Lewego wyglądała tak:

i zderzaki w kolor i ciemnoczerwona....

kurcze, od wczoraj bije sie z mozgiem - kto jeszcze mial malowane zderzaki i nikt wiecej mi sie nie przypomina - a nie kazdy ma wypelniony profil.

przypomniało mi sie że czesto w łodzi widziałem samarke bordową właśnie zderzaki pod kolor tylko z przodu to były zderzaki od nexi(nawet niezle to wygląda) nie wiem czy ta LADA była w klubie ale miała nr rej, PBN64xx.

Nie znam wiecej szczegółów - ale postaram się podpytać kolegi gdzie dokłądnie to było i troche wiecej o tej ładzie moze się dowiem.

Ale przeciez nikt nie pisał że ta rozbita Samara miała lakierowane zderzaki. To ja napisałem na pytania Adama o eks -Samare Lewego że była ciemnoczerwona i miała malowane zderzaki.

-----------------
Były
Łada 2105 r.1983
Łada 2101 r.1986
Łada Samara 2109 r.1990
Jest
Wrak Łada 2105 r. 1986