Pompy oleju do DOHC badanie zapotrzebowania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest mozliwosc zamowienie wiekszej ilosci takich pomp oleju

i pytanie kto by sie pisal?

Cytat:
2005-06-05 17:07:19, kania_ pisze:
jest mozliwosc zamowienie wiekszej ilosci takich pomp oleju i pytanie kto by sie pisal?

Cze Tomek.
Za ile ? bo moze jak rozsądna cena to ... no powiedz cos wiecej

Hmm...Wszystko zależy od ceny i od tego jakie to pompy (do których typów silników-mówię o rozstawie śrub a nie wysokości smoka). Najlepsze by były pompy od silników ohv z Fiatów 131-pasują zarówno do starych jak i nowych typów DOHC-ów (wiem, bo dziś taką założyłem i do starego i do nowego 1.6)

magnet marelli cena oscylowala by kolo 250zl prawdopodobnie

potzreba 50 zamowien.
A narazie nikogo chetnego
nikt nie robi remontu DOHC?

50?!!! Takiej liczby chętnych napewno nie będzie. Jak zbierze się kilkunastu to będzie wielki sukces. Jakby coś to ja się jednak piszę - 1 sztuka.
Poza tym - ludziska, kupić nową pompę oleju do dohc za sume 250 zł to po prostu okazja nie z tej ziemi. Nie dość że jest to towar nie do dostania, to jeszcze minimalna cena za taką pompę jaką usłyszałem to 350 zł (do 450 zł). Warto wziąć choćby na zapas, bo jak wieść gminna niesie - licho nie śpi i wieloklin może w każdej chwili wywalić transparent WAL SIE kłującą oczy czerwoną kontrolka z ideogramem olejarki, co od razu uniemożliwia dalszą jazdę.

[ wiadomość edytowana przez: Mrozek dnia 2005-06-13 17:34:20 ]

ja mam jeszcze dwie co prawda nie nowe ale swego czasu brat sie zaopatrzyl w 3 sztuki przy remoncie wiec nie bede reflektowal ale jedna rzecz mnie ciekawi a raczej smieszy bez obrazy ale jak sie znajdzie 50 osób na tyle chętnych żeby udało sięsfinalizować traznzakcje to chyba ci kania flaszke postawie wg mnie jest ro raczej nierealne no chyba ze jeszcze inaczej szukasz ludzi chetnych na te pompy