(sprzedam)Silnik 1.1 i inne graty z sc (pilne OKAZJA)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Słuchajcie szukam kogos kto byłby zainteresowany wszystkim zeczy sa kumpla sa zagranica ale z odbiorem niema problemu mamy kogos kto przywiezie to wszystko na koszt kupujacego i niepowinno byc drogo poprostu graty wsadzane sa do znajomego do autobusu który jezdzi co tydzien( polska-grecja grecja polska)wymienie co znajduje sie w zestawie:
-silnik 1.1 (15tys. przebieg) z chiptuningiem niewiem jaki itd jest na 100% papier jest na silnik oczywiscie grecki
-skrzynia biegow do pospawania(samochód po wypadku nic wiecej nie uszkodzone olej nie wyciek uszkodzony korpus osłania sprzegło)pół osie do tego
-komp+wiazka
-zawieszenie Bilenstain czy jak to sie pisze (dokladnie bede wiedział w sobote sprezyny i amorki zółte
-zaciski hamulcowe przód jak ktos chce to tył prawdopodobnie i prżód z wachaczami
-siedzenia Abarth przód ala kubły albo napewno kubły maja wyszyte logo abartha

Wszystko było z sc po 15 tys przebiegu samochód mugł byu byc naprawiany gdyby to byla polska tam ceny sa duzo inne czesci itp (za duzo tłumaczenia)
Czesci prawdopodobnie beda dostepne po wakacjach gdzies mogły by byc wczesniej ale własciciel jest w polsce a ja nie bede wysyłał jego czesci zlecił mi sprzedaz tego wszystkiego miałem silnik bradz do 127 jednag rezygnuje ze swapa widziałm wszystko na własne oczy wyglada super stan naprawde !!!

Cena atrakcyjna sam silnik wart około 2000zł z całym osprzetem jest wszystko doniego napewno czegos nie napisałem (niepamietam)
Koles chce za wszystko około 2500zł +koszt przesyłki ile bedzie kosztował moge wiedziec w sobote ale tylko sms bo mam numer polski w grecji rozmowa droga piszcie szybko bo w czwartek juz niebedzie mnie na forum !!!

prawdopodobnie jest tez licznik z obrotomierzem jest tego duzo wszystko z rozebranego auta po 15 tys przebiegu pare zeczy za atrakcyjna cene moim zdaniem albo sie myle
Szukam kogos kokretnego i zdecydowanego ktos kto nie powie mi jak to przyjedzie do polski ze niebieze tego bo niema kasy i kogos komu sie nie spieszy z czesciami po wakacjach beda wrzesien,pazdziernik
jak cena nieatrakcyjna to pisac smiało !!!

A ile za zegary zegary??

Zegary z SC sporting??

wszystko sc sporting tzn w grecji jezdza wersje Abarth sc maja wyszywki na siedzeniach na progach itd u nas niewidziałem takiej wersji tzn sa ale to całkiem inne
Koles sprzedaje tylko całosc !!!

tu się ogłoś

Cytat:
2005-06-15 09:16:42, Art126 pisze:
tu się ogłoś

Dzieki za info
Czekam ze wszystkim do jutra rana potem wyjezdzam jesli nie sprzedam prawdopodobnie w pazdzierniku beda foty wszystkiego pozdr.Sa chyba jeszcze progi z logiem Abarth