(NIE WIDZIAŁEŚ = NIE CZYTAJ) Gwiezdne Wojny Epizod III

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I jak wam się podobał film??
Ja byłem na przedpremierowym seansie.
Film był super.
Ale i tak uważam że stara Trylogia jest najlepsza.

Niech moc będzie z wami.

Noooo wyyypaaaassss!!!! Ja byłem dzisiaj na premierze o 0:00 LORD VADER..... RISE jakie dziwne uczucie, ze to już ostatni epizod

A long time ago in a galaxy far, far away....

spoko, teraz ma powstaać serial na motywach

Cytat:
2005-05-19 09:01:21, janisz pisze:

i jak każdy serial na motywach filmowych bedzie do dupy...

Cytat:
2005-05-19 09:01:21, janisz pisze:

To będzie coś jak kroniki młodego Indiany Jones'a i mam nadzieje, ze jak wszystko co wychodzi z Lucasarts bedzie git. Pozatym to bedzie SW, wiec do dupy nie może być

Miejmy nadzieję, że to będzie jak kroniki - które okazały się równie dobre co oryginał

No właśnie zastanawiam się, kiedy pójść na epizod III, bo na I byłem a II przespałem

Poczekaj na maraton - wszystko pod rząd

Przed chwilą wróciłem... Co tu dużo gadać....
Zaj....ste !!
Świetnie łączy dwa poprzednie g**na z "prawdziwymi" StarWars
Pozdro.

Najlepsze sa jak zwykle komentarze na onecie

Cytat:
2005-05-20 13:37:18, Janusz-Mendrala pisze:
Najlepsze sa jak zwykle komentarze na onecie

Nie czytuję onetu, a co piszą?

ps. tyle opini, ile ludzi - typowo polskie

ps2. Ide 2gi raz na SW epizod III

A ja zaraz obejrzę.........uwielbiam starsy warsy chociaż te najnowsze mnie za bardzo nie ruszaja a kompletną porażką był Dżar - Dżar w I

Cytat:
2005-05-22 17:08:58, zax pisze:
A ja zaraz obejrzę.........uwielbiam starsy warsy chociaż te najnowsze mnie za bardzo nie ruszaja a kompletną porażką był Dżar - Dżar w I

W tej Jar Jar Binks jest tylko przez chwilkę

Darth Zax - do not underestimate the power of the dark side

Ja w przyszłym tygodniu idę drugi raz na III epizod.

tymczasem w Zakopanem graja:

Cytat:
2005-05-22 17:17:34, Leszek_Gdynia pisze:
W tej Jar Jar Binks jest tylko przez chwilkę Darth Zax - do not underestimate the power of the dark side

i'm not afraid of the dark side - but i know i should be

Cytat:
2005-05-22 21:18:17, zax pisze:
i'm not afraid of the dark side - but i know i should be

Join the DARK SIDE

A ja byłem wczoraj i... zaskoczę Was, ale... miś się nie podobało za bardzo. Jestem Inny... .
Znaczy się nudne toto było, ile można oglądać podobne motywy i sekwencje walk powtarzane z odcinka/epizodu na odcinek/epizod, a nawet w tym epizodzie eksploatowane ponad miarę, wqrzała mnie ta naiwność i infantylizm niektórych scen i takietam... By wzięli puścili atomówkę, czy użyli innych miotaczy antymaterii i skończyli temat, a nie strzelali się w kółko quasi-laserami, czy czymśtam . Jak się miało 10, czy inne -naście lat, to może i było cool, teraz to żeśmy z córką siedzieli w ostatnim rzędzie, żarli prażoną qqrydzę zwaną z polska popcornem i nabijali się z kolejnych scen, inaczej bym zasnął i poprosił o obudzenie jak Pan patetyczny Lord Wader założy twarzową maseczkę. Qrna lepiej było nie wiedzieć dlaczego on tak sapie. Teraz jak już wszystko jasne, że się kąpał w lawie, to i tajemnicza maska niepotrzebna .
Wiem sprofanowałem Wielkie Dzieło, ale... cóż... każdy ma swój gust ( pozostanę na Trylogii).

Szkoda, ze popsułes ogladanie filmu wpółoglądającym w kinie

Pozatym zapojlerowaleś film i teraz ci co nie byli nie beda mieli przyjemności w oglądaniu, nieładnie Mariusznio

Nie zacytowałem cie, wiem masz szanse zedytować swój post.

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2005-05-22 22:47:28 ]

Cytat:
2005-05-22 22:37:48, Leszek_Gdynia pisze:
Szkoda, ze popsułes ogladanie filmu wpółoglądającym w kinie

Zachowywaliśmy się cicho i grzecznie (sczzególnie na tle innych ). W ostatnim rzędzie przed przejściem w dużym multipleksowym pomieszczeniu z Dolby Srand można sobie poszeptac do woli . Nie sądzę, żebym zepsuł cokolwiek współoglądającym. Przesaaaadzasz.

Cytat:
2005-05-22 22:37:48, Leszek_Gdynia pisze:
Pozatym zapojlerowaleś film i teraz ci co nie byli nie beda mieli przyjemności w oglądaniu

Znaczy się...eee... co zrobiłem ? Przesaaadzasz.
Jak chcecie, to faktycznie mogę opowiedzieć fabułę tej cześći -> zajmie mi to kilka zdań , po co ten Lucas to ciągnie przez 3 godziny... no sam nie wiem .
I spoko Panowie -> szanujcie proszę, ze można mieć inne zdanie, a nie tylko piać peany n/t Gwiezdnych Wojen (stare 3 części miś się podobały; szczególnie biorąc pod uwagę kiedy one powstały).
Nadepnąłem Ci na Mroczny Odcisk widzę . Luzik pleaseee. To tylko film .