| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-06-09 02:07:24 Oj widzę potencjalnego autora dalszego ciągu wątku "gazownicy - przestroga"
|
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-06-09 08:25:24 może to niezbyt miłe ale trzeba było najpierw popytać różnych ludzi CO założyć.... po entej regulacji proponuje zdemontować to ustrojstwo . to ich obowiązek oddać kase i doprowadzić auto do stanu poprzedniego. pamiętaj o tym. a razie czego zostaje jeszcze sąd, pozdro. |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2005-06-09 17:24:24 mam pytanko czy auto na samynm początku nie szrpało pomiędzy 2000 a 3000 tyś obrotów ??? |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-06-09 21:03:45 konrad jeżeli masz emmegaz to nie kumam w czym problem.... nie ma czegoś takiego jak siostrzana! proponuje orginalnego elpi tel do majstra 071 359 68 40 |
carton_king Omega Polanica Zdrój | 2005-06-10 00:12:01
Fomin - wlascicielem Emmegas-u jest corka goscia od Landi. Chetnie wymienilbym swoja instalke, ale nie mam jak. Te drgania sa male, moim zdaniem cos jest zle z zaplonem na kolejnych cylindrach ale na razie komputer nic nie wykazuje, moze jest oszukiwany. Na razie potrzebuje tez goscia ktory mi SPRAWDZI to co mam, bo mam dosc jezdzenia do wroclawia na regulacje. Wole zaplacic raz i miec DOBRZE zrobione. Doradzisz mi cos?? Ten Twoj majster bedzie sie znal na tym Emmegas? konrad |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-06-10 14:45:35 ten majser zakłada tylko eligazy od 10 lat. dodam żę omeg zrobił od .....cholery i wszystkie jeżdzą w tym moja on miał 2 swoje mv6 i też jeżdziły a od roku zakłada gaz do fabrycznie nowych hond więc coś w tym jest że jeszcze jest na rynku nikt mu budy nie spalił ani nie zepchnął ze schodów itp poeołaj sie na fomina . ps to mój dobry kumpel bedzie troche taniej |
carton_king Omega Polanica Zdrój | 2005-06-11 12:24:13
Fomin daj mi komore do siebie, albo jesli mozesz umow mnie z nim na jakis termin - jesli to Twoj dobry znajomy to wole w ten sposob - albo podjedziemy tam po prostu razem. Pasuje mi kazdy termin oprocz poniedzialku. Chetnie obejrze tez Twoja furke i pochwale sie moją
pozdro!!! koni |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-06-11 18:01:50 zapodam ci na priv |