MotoNews.pl

Biała Podlaska 1/4 mili

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w tytule Wybiera się ktoś do białej podlaskiej w tą sobotę na 1/4 mili??

Chyba ja, jako kibic oczywiście. Ale musze ożywić samochód i zebrać ekipe. Ciekawe czy będzie padało. Ciekawe też jak pojedzie toyota supra 1200KM na specjalnie przygotowanej nawierzchni

A ile tam wjazd kosztuje? Jakos nie wydaje mi sie to zbyt ciekawe jesli chodzi o ogladanie na zywo. Juz wole oberzec film z takiego wydarzenia.
Inna sprawa, gdy sie startuje!

A będzie tam toya? Wydawało mi się, że była na allegro do sprzedania po niezłym nalocie jeśli nie powiedzieć - przelocie

10zł wstęp. Będzie bardzo ciekawie. Ma być wylany specjalny środek zwiększający przyczepnosć jak na prawdziwych dragstripach. Zapowiadają się rekordowe przejazdy a także poukręcane wały, półosie i zmielone skrzynie przez tą przyczepność. Może słabsze klasy są nudne (chyba ze jedzie jakas łada, stara skoda czy pold) ale gdy wjeżdżają kilkusetkonne potwory jest fajnie.

no i mają być ścigacze to też się nieźle zapowiada

Ścigacze zawsze są ale to mnie nei bierze :|

byłem z Pawłem Kowalskim z Adex-u jego porschakiem.przyjechaliśmy w sobotę,lało jak cholera,zawody odwołane,powrót do wawy.w niedzielę pogoda była ok,Paweł zrobił 12.85 ale wystarczyło to na 2 gie miejsce w profi plus(corvetta była szybsza)

podobno peklo 10 sek.

audi s4 VTG miało 9.93

a tu jest filmik z tegoz przejazdu

9.93 audi vtg

tu na pierwszej fotce jest porsche kolegi Kolibra
link

a tu tez zdjecia

[ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2005-06-13 16:25:50 ]

Ja z kumplami wjeżdżam do białej i szukamy lotniska. Patrzymy ze z boku stoi jakieś stare volvo obklejone an impreze i pytamy gdzie to jest a tu zonk - odwołane. I ponad 16km w jedną stone spowrotem. Jeszcze do tego na tej wsi nie ma co zwiedzać.

w najbiższą niedzielę organizujemy 400 metrów w skarbimierzu. zapraszam

ja w sobote miałem niecale 50 km do białej podl. ale nie miałem czasu zajechac, jak się później okazało dobrze ze się nie fatygowałem

Cytat:
2005-06-13 21:30:58, rogacek pisze:
w najbiższą niedzielę organizujemy 400 metrów w skarbimierzu. zapraszam

co to będzie za impreza,jakie wózki się zapowiadają,może namówię Pawła z adexu i przyjedziemy prosiakiem.czy jest szansa pojechania przed zawodami kilku przejazdów treningowych,bo musimy zestroić kilka patentów i nie musielibyśmy szukać toru?

od 4 lat robimy ćwiartkę w skarbim. teraz już oficjalnie. mamy sprzęt pomiarowy i organizujemy puchar. na www.gds.prv.pl więcej informacji