Takie Coupe w Polsce!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ładne prawdą, te kolorki pod mój gust:

Coupe

Coupe 1

[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2005-06-18 15:53:41 ]

No właśnie nie prawda. Koleś z Coupe 1 chyba nie zauważył, że juz ma spoiler i dowałil sobie F&F...ble...

Co do nowego Coupe to Hyundai chyba jeszcze nie zauważył że pomarańczowe kierunki optycznie postarzają auto o kilka lat.

Ale jak wiadomo tuning to indywidualna sprawa każdego i jak widać bardzo łątwo schranić dobry pomysł jednym zbędnym detalem.

Klasa!!

ale ten spojler z tyłu powinien być karalny.

Coupe 1 --> popieram Tomiego

najnowsze Coupe kolorki całkiem ciekawie zrobione

Może mam jakieś stare nawyki, ale ten oryginalny spojler dużo lepiej się prezentuje niż ten dołożony. Przynajmniej kształtem i delikatnością pasuje .
Zastanawia mnie jedno: a mianowicie po co są zamontowane 2 spojlery? Ani praktyczne, ani ładne .... .
Ale muszę przyznać, że tylny zderzak i końcówki wydechów są nardzo ładnie spasowane, komponuje to z całością , ino to skrzydło zawadza

[ wiadomość edytowana przez: Bolls_no1 dnia 2005-06-18 23:14:07 ]

A ja nawet nie mam nic przeciwko spojlerom rodem z F&F tylko bym się zdecydował, albo jeden albo drugi.
Jeśli skrzydło z Szybkich to bez oryginalnego spojlerka

ja tez nie mam nic przeciwko stylingowi ala F&F ale Panowie jak coś robić to dobrze a nie bajzel na kółkach

dla mnie najlepsze jest to ze ta deska do prasowania zabiera mu pewnie pare koni powyżej 100km/h...no ale lans pewnie jest ....

dokłądka zderzaka jest bardzo ciekawa IMHO....ideał to jak by wyrzucił spojlery wszytkie i wtedy z tyłu jest klapa a'la jag. no ale to każdy oczywiście ma inną wizje

nie no sorki
zawsze sie z Toba zgadzam ale z tym wywaleniem wszystkich spoilerow to przeginasz

widziales w realu Coupe I bez tylniego spoilerka ???

ja widzialem 2 tyg. temu Coupe 97r bez tylniego spoilerka - bez tego fabrycznego (widac jakis byl sprowadzony i produkowany na inny rynek) i powiem ci ze TRAGEDIA
przypominal KIA Clarus
zreszta tu masz FOTO:

Coupe z Allegro bez tylniego spoilerka

Coupe moim zdaniem musi miec jakis spoiler - fakt te 2 tego goscia to koszmar ale 1 musi byc

albo F&F albo delkatny taki jak jst w oryginale albo moje niespelnione marzenie
spoiler o nazwie chyba SHARK

taki:
Spoiler SHark - za 154 $

jesli ktos bylby w stanie mi cos takiego zalatwic chetnie nawiaze kontat
pomijajac ze jest to idealny spoiler wizualnie do Coupe I (pasuje w 100% do lini nadwozia) to montujac go nic nie wiercisz, szpachlujesz, lakierujesz - pasuje w oryginalne miejsca i ma 3 STOP
dla mnie IDEAL i bardzo chcialbym taki miec u sibie

pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2005-06-21 23:25:58 ]

No i widzisz... To jest klasyczny przykład potwierdzenia tezy że o gustach się nie dyskutuje.
Każdy ma inne zdanie.
Ja np. zgadzam się z Jarkiem, że bez spojlera tył przypomina Jaga, za to całkowicie nie odpowiada mi spojler który pokazujesz.
Wygląd auta i to czy się podoba czy nie to bardzo indywidualna sprawa...

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2005-06-22 00:26:55 ]

fakt jaga limuzyne troszke przypomina
a co do spoilera Shark fakt to moje zdanie i moj gust

Raczej Jaguara XK8

oczywiście panowie kazdy ma swój ideał jeden lubi cycuszki mniejsze a drugi troche wieksze ... jeden woli gin a drugi łychola, itd itd
co tylnej klapy i spojlerów to jest to typowe ze kazdy ma inna wizję, dla mnie po 2 latach fabrycznego spojlera powstał syndrom czystej klapy i kilka razy oglądałem się za takim - raz to sobie pojechałem za kolesiem pare kilometrów zeby rozwazyć jak to wygląda - i mi sie osobiście podoba, najlepsze jest to, ze zmienia zupełnie wygląd samochodu z tyłu, i IMHO robi wrazenie ze jest niższy i bardziej szeroko wygląda - co dla mnie jest plusem. Ale oczywiście nikogo nie namawiam, moze któregoś dnia po prostu sobie go sciągnę (tylko co zrobic z tymi dziurami po śróbach hehehehhe.

I tak jak Bombel jest napalony na swój spojler tak jak zupełnie go nie widze w coupe ale to nie zmienia faktu ze po paru browarach dałbym się przekonać

troszke odbiegając od tematu w nowej gazetce tuningowej STREET XTREM jest prezentowana Coupe okularnik zrobiona w USA podręcona do 220 KM wg mnie tje wersji Coupe nic nie pomoze

Cytat:
2005-06-22 08:57:39, arturo_soda pisze:
...tylko co zrobic z tymi dziurami po śróbach hehehehhe.

odcinasz jedną porcję poxiliny.... ;
nie no to jest żart, oczywiście

Speed mówisz o silniku czy karoserii?

Cytat:
2005-06-22 09:49:55, Jarek_2 pisze:
Speed mówisz o silniku czy karoserii?

o budzie oczywiście bo te 220 KM chwilowo dalby mi satysfakcję

Cytat:
2005-06-22 09:49:55, Jarek_2 pisze:
odcinasz jedną porcję poxiliny.... ; nie no to jest żart, oczywiście Speed mówisz o silniku czy karoserii?

heheheheheheh dokładnie a potem na wierzchu sobie przyklejam 3 kleksy albo jakąś naklejkie w stylu uwaga baba, teściowa w bagażniku

Cytat:
2005-06-22 09:32:35, speedmaster pisze:
troszke odbiegając od tematu w nowej gazetce tuningowej STREET XTREM jest prezentowana Coupe okularnik zrobiona w USA podręcona do 220 KM wg mnie tje wersji Coupe nic nie pomoze

masz gdzis namiar na ta gazetke w necie ????
co sie dzieje z gogle bo dzis wyskakuje mi napis

This Account Has Been Suspended

?

Używaj google.pl zamiast gogle.pl i nie będzie problemów

ale wpisując nawet gogle.pl powinno dać na górze poprawną nazweak mi sie wydaję