Ramki aluminiowe na zegary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich!
Śmigałem sobie dziś po allegro i znalazłem tam taką aukcję:
ramki
Tak się zastanawiam, czy ktoś już coś takiego u siebie zainstalował bo mnie się bardzo podoba ale chciałbym najpierw na jakims "przykładzie" zobaczyc.
Jeśli ktoś ma takie ramki - szczegolnie interesuje mnie mk7 to bardzo prosze o podeslanie zdjęc na adres:
map78@gdynia.mm.pl
Serdeczne dzieki z góry i wpisujcie opinie co sądzicie o takim dodatku na badz co badz nie zbyt ciekawe zegary seryjne w essim.
Pozdrawiam

Mss coś takiego miał o ile się nie mylę...

sporo osób je kupiło ale od kogoś z klubu, chyba tak jak pisze cioska od mss on je sprzedawał taniej niż na allegro

No widziałem u mss w profilu - są piękne
ale zastanawiam się jak wyglądałyby w zestawieni z białymi zegarami - bo właśnie coś takiego chodzi mi po głowie.

widziałem tez kogoś kto ma te ramki z białymi zegarami.

Pozwólcie że się wtrące z pytaniem czy próbował ktoś robić coś takiego w mk5????

prosze bardzo tak to wygląda na białych zegarach w nocy

Cytat:
prosze bardzo tak to wygląda na białych zegarach w nocy

Mss pochwal sie jak wyglada montaz takiego ringa - no i za ile to mozna kupic od Ciebie - jezeli jeszcze mozesz miec

Powiem szczerze że też myślałem o takich ramkach jak ktoś bym się załapał ale po 10 maja (wypłata)

map78a dopiero co puściłem takie ringi alu za 20 pln , nie ruszane,zapakowane!!!!

jakby ktoś miał albo wiedział gdzie można dostać to dajcie cynk do Esia 91 zegary bez obrotomierza

ja będę miał może w maju cena 30zł plus przesyłka czyli jakieś 5zł

montuje je się na rancie zegarów i przykleja klejem silikonowym

Cytat:
2005-04-17 17:20:50, spychacz pisze:
Pozwólcie że się wtrące z pytaniem czy próbował ktoś robić coś takiego w mk5????

bardzo ciężka sprawa..na pewno nie wyjdzie tak ładnie bo za dużo załamań...

Cytat:
2005-04-18 19:04:57, mss pisze:
ja będę miał może w maju cena 30zł plus przesyłka czyli jakieś 5zł montuje je się na rancie zegarów i przykleja klejem silikonowym

Witam
Jak będziesz miał to ja biorę napewno Daj znać na priva albo na forum. Z góry dziękuję

Do mss - ja też się piszę. Jak tylko bedziesz miał to daj znać.
I powiedz mi jeszcze czy masz tylko na zegary, czy też na inneczęści np pokrętła wentylacji, bo tez gdzies cos takiego widziałem.
Pozdrawiam

Cytat:
2005-04-18 23:18:32, map78 pisze:
Do mss - ja też się piszę. Jak tylko bedziesz miał to daj znać. I powiedz mi jeszcze czy masz tylko na zegary, czy też na inneczęści np pokrętła wentylacji, bo tez gdzies cos takiego widziałem. Pozdrawiam

Dobrze mówisz map78 inne tez moga ciekawie wyglądać np. rozetki na regulację lusterek itp.

Cytat:
2005-04-18 23:22:35, misiolino pisze:
Dobrze mówisz map78 inne tez moga ciekawie wyglądać np. rozetki na regulację lusterek itp.

nakrętki na regulację lusterek mam od zaraz jeden komplecik
cena 40zł z kosztami przesyłki

no i mss ma jeszcze guziczek ręćznego chrumkowy.

Cytat:
Tak się zastanawiam, czy ktoś już coś takiego u siebie zainstalował bo mnie się bardzo podoba ale chciałbym najpierw na jakims "przykładzie" zobaczyc.

ja kiedyś nie mogłem się doczekać aż mss będzie miał i i kupiłem właśnie od tego gościa i jestem zadowolony
te od mss też widziałem i w zasadzie nie ma wielkiej różnicy a są tańsze

Cytat:
2005-04-19 07:28:58, fryszard pisze:
no i mss ma jeszcze guziczek ręćznego chrumkowy.

no tak zapomniałem