Licznik postow w profilu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak dzis z ciekawosci zajrzalem i ...nie ma liczniczka. Nie zeby byl mi do czegos potrzebny, tak tylko z ciekawosci pytam dlaczego zniknal.

To może ja odpowiem klik, klik >>>

I dobrze , zawsze mnie to stresowało że mam mało postów w stosunku do innych , a ja z natury skromny jestem i odzywam się jak mam cos do powiedzenia

to ja moze zapytam inaczej, troche dlugo bylem tu nieobecny co oznacza pdpis u niektorych ELITE 1000?

1000 dnia na forum motonews od chwili rejestracji . Juz za 553 dni mnie to czeka .

Cytat:
2005-06-14 18:23:03, Pablox pisze:
1000 dnia na forum motonews od chwili rejestracji

Dokładnie tak, ale trzeba być również aktywnym - wówczas pasek ELITE włącza się automatycznie,

ech 1000 dni kiedy to było - trzeba myśleć nad następnym

Masz rację GAD trzeba myslec o next 1000

to moze i lepiej ze nie ma juz tego licznika... moze odechce sie ludziom pisac "dla licznika". zeby tylko miec poty....

Cytat:
2005-06-14 22:15:02, 1Bobo pisze:
(ciach) moze odechce sie ludziom pisac "dla licznika". zeby tylko miec poty....

Takie właśnie było założenie

Grzesiek - coś wymyślimy nowego

Czy mi sie wydaje, czy jakis czas temu napis "Elite 1000" byly to biale litery na czerwonym tle

No,mam nadzieję ze jeszcze jakies przywileje dla elity się znajdą

Artur, masz rację,przez jakiś czas były to biale litery na czerwonym tle

Ale ze względu na to że coraz więcej ELYCIAKÓW jest na forum MotoNews.pl - pasek zmienił swój kolor na mniej rzucający się w oczy

Cytat:
2005-06-15 07:51:42, GDA pisze:
Ale ze względu na to że coraz więcej ELYCIAKÓW jest na forum MotoNews.pl - pasek zmienił swój kolor na mniej rzucający się w oczy

Tak tez przypuszczalem