A w Łodzi się dziś działo!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Łódzki zorganizował dziś imprezę integracyjną, mimo zmiennej pogody, zaliczyć ją można do nader udanych. Na tyle, ze pokusiłem się o swój pierwszy start w KZK Zająłem chyba ostatnie miejsce Oto kilka zdjęć.
Fota 1
fota 2

Fota 3

na razie tyle bo nawet nie wiem czy linki będą działały bo ja nie umiem wrzucac...

Ladny fiacik

działają jak widze, to dalej.. jak widac ponizej moje coupe zapoznało się z równie atrakcyjnym 3p:

Fota 1
Fota 2

Fota 3

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-06-12 20:29:05 ]

wiekszych opon nie bylo

To i ja coś dorzucę.
Tak się zaczęło:
fotka1

Chwilę potem:

Fota 2

Moja "brygada" prawie w komplecie:

Start 128 coupetki
fotka 3
fotka 4

Tym razem "potworkiem" przyjechał Dominik Jatczak:
fotka 5

Czerwony "TEAM":

Fiacior:

dalej mój "team"

Maluch 1.7
fotka 6

Cytat:
2005-06-12 20:19:59, MCQUEEN pisze:
działają jak widze, to dalej.. jak widac ponizej moje coupe zapoznało się z równie atrakcyjnym 3p: Fota 1

McKsiaze... Czemu stoisz jak dziewczynka ??

-----------------
http://plepleple.pl

Dawid i Goliad

buehehehehehhehhehehehe

forum Fiata i meśki no no no, jak tam postepy z malcami ?

bardzo ładne fiaciki....przeraża mnie torche w nich zawias, no ale nieważne...po gdańsku jeździ też taki fiacik, też czerwony, w zajebistym stanie, na żółtych zabytkowych blachach

Armata.. ja sporta jeszcze nie przerejestrowałem, a co tu mówić o glebie czy wysokim kapciu.. mam nadzieje ze niedługo sie to zmieni.
pierw musze sprzedac sedana, bo jak sie ma dwa, to nic sie porządnie nie zrobi...

Cytat:
bo jak sie ma dwa, to nic sie porządnie nie zrobi...

zajebiście trafne spostrzeżenie

Cytat:
cypherius pisze:
[...]jak tam postepy z malcami ?

Nie musze Ci się publicznie spowiadać. Felgi aluminiowe do Bobera wypiaskowane i przygotowane do transportu "gdzieś" gdzie zostaną poddane kolejnym zabiegom delikatnie "liftującym", z tego co ostatnio (ostatni tydzień) się dzieje.

nie wiedziałem ze dzis zlot złotów był w lodzi

Cytat:
2005-06-12 23:44:15, stasiu pisze:
nie wiedziałem ze dzis zlot złotów był w lodzi

tak wlasnie szukalem ascony na fotkach...
moze nie dojechala

powiem tak....nawet gdyby chciala bardzo ja bym tam nie pojechal...a fakt faktem jest rozebrany tylny zawias