Moja 127 i gadżeciki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
od niedawna jestem posiadaczem pięknego samochodu Fiata 127 w wersji Special z 1978 roku
w tym temacie będe opisywał swój samochodzik, wszelkie modyfikacje oraz postęp remontu..

w tej chwili wygląda tak :

A to jest dawca silnika do mojej 127
niestety blacha była tak skorodowana ze samochód złamał się przy uderzeniu i nic się nie dało juz z nim zrobić.. rozbity przez syna poprzedniego właściciela.. szkoda autka bo było z '74 roku

co o nim myślicie?
dam rade ?

Co bys nie dał.
na fotkachwygladał gorzej jakos - a tu bez tragedii.
Widze projekt turbo umarł - jaki silnik wsadzaszi ile kucy .

eh... sliczne felgi...
gratuluje zakupu i powodzenia w odbudowie

po co ten przod odciety ;| bedziesz wstawial od matiza?

Cytat:
2005-07-06 20:40:23, stasiu pisze:
po co ten przod odciety ;| bedziesz wstawial od matiza?

Cytat:
2005-07-06 20:29:57, devilmick pisze:
........A to jest dawca silnika do mojej 127 niestety blacha była tak skorodowana ze samochód złamał się przy uderzeniu i nic się nie dało juz z nim zrobić.. ...........

I wszystko jasne

sorx - nie doczytałem

chetnie przyjme te brzydkie felgi do przetopu

hehe co bys takie felgi bral taka ochyda :>

Ja bym wstawił ta deske z tego szrota do twojej 127, jest o wiele ładniejsza i taka klasyczna

jasne... i zrobił kundla ze speciala... eh, z daleka widac ze terytorialne myslenie...

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-07-06 23:29:12 ]

"...terytorialne myślenie...", a co to ja terytorialny żeby tak mysleć?, poprostu wyrażam swoje zdanie, mnie sie nie podoba taka plastikowa deska i kańciasta w stylu lat '80, bardziej wole delikatne z lat '70, i drewno jest

no niby wyszedł by "kundel" ale faktycznie ze deska w tym odciętym jest o niebo lepsza niż ta co jest w specialu...
ale pomyślimy jeszcze..

a te felgi to rzeczywiscie szroty jakieś syf straszny, całe szczeście ze nie moje

a ja do niego juz mam inne felgi, kupione wczoraj w Wieliczce..
ATS Classic, o których marzyłem całe życie

i prosze mi tu bez off topiców typu "terytorialne myślenie"

CZUCZU pomysł z Turbo nie umarł..
narazie pojeździ na 900 a później będzie turbo

No myslez e bedzie ladnie wygladal. Czekam az go oblukam na zywca

Świetne autko, ale sedana byś se kupił bo mnie zawsze raziły te zawiasty tylnej klapy jak z drzwi od piwnicy

Sedan chyba jest mało praktyczny, dlatego też ja kupiłem bisa, hatchbacki mają w sobie to coś!

No prze mi tu nie porównywać bisa ze 127
A zwłaszcza bagażnika i wnętrza
Specjalik fajny
I faktycznie można przełożyć dechę z tej starszej, a "specjalną" trzymać, jakby się chciało wrócić do oryginału
Pzdr

Cytat:
2005-07-07 11:02:49, Wujek-Kajtek pisze:
No prze mi tu nie porównywać bisa ze 127 A zwłaszcza bagażnika i wnętrza Specjalik fajny I faktycznie można przełożyć dechę z tej starszej, a "specjalną" trzymać, jakby się chciało wrócić do oryginału Pzdr

no i osoby które mają 127 mnie rozumieją

a co do tych zawiasików.. mi się właśnie one podobają
jeszcze je pomaluje specialnie na inny kolor zeby były widoczne

Fajna Bryka.Devilmick jak by ci nie podeszly te kolpaczki Abarta co ci dale m daj zac zalatwie ci taki sema jak ja mam ATS.Podrawiam.Poszukam u nas cos do 127 po okloicach moze cos fajnego sie trafi dam ci znac jak znajde jakies gadzety.

Cytat:
2005-07-07 11:02:49, Wujek-Kajtek pisze:
No prze mi tu nie porównywać bisa ze 127 A zwłaszcza bagażnika i wnętrza Specjalik fajny I faktycznie można przełożyć dechę z tej starszej, a "specjalną" trzymać, jakby się chciało wrócić do oryginału Pzdr

A ty byś się wziął za twoje graty nic tylko straszą ludzi pod blokiem

Ja widzialem na zywo i jezdzilem ta fura Stan calkiem calkiem, troche pracy i bedzie smigac