MotoNews.pl

My treasure.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nowy nabytek Dzięki Janek-RS!! Działa super!!

Nic nie trzeba zmieniać, zamieniać, podpinać od nowa - wyjmuje się starą, przekłąda wtyczki (któych bynajmniej nie można pomylić bo mają odpowiednie kształty) i działa !! Mniam mniam

Cytat:
2005-06-28 23:07:14, Kielek pisze:
nowy nabytek Dzięki Janek-RS!! Działa super!! Nic nie trzeba zmieniać, zamieniać, podpinać od nowa - wyjmuje się starą, przekłąda wtyczki (któych bynajmniej nie można pomylić bo mają odpowiednie kształty) i działa !! Mniam mniam

My precious, bym rzekł

No, przegiąłem z tymi zdjęciami w cytacie... Mea culpa

Owszem , fajna rzecz, ja najbardziej lubię się popatrzeć jak mi podświetla foteliki wieczorkiem jak juz kawałek odejdę (recaro)

.. ile Cię to Piotrze wyniosło ....

ja też mam taką od micaba lampka bardzo fajna

Bardzo fajna lampeczka.

A ja mam pytanie, czy zeby zialalo opoznienie w gaszeniu trzeba zmienic przekaznik ?

wyszło mnie to 50PLN i trzeba mieć przekaźnik żeby działało opóźnienie
a... i faktycznie zdaje egazmin - przetestowano w trasie: pasażer sobie czyta mapę, a mnie nic nie razi i nic się niepbija

[ wiadomość edytowana przez: Kielek dnia 2005-07-04 11:47:07 ]

jak założysz ten przekaźnik do zwykłej lampki to też będzie miała opóźnienie 20sec

Wlasnie sobie to cudo kupujem

Tu w UK troche taniej to chodzi

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4558423512&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&rd=1

Jak komus cos przywiesc to mowcie Oczywiscie jakies male rzeczy

NoSeK będę i ja miał dla Ciebie gratki

Jak Ci tam idzie u fajfoclooków

Cytat:
2005-07-04 11:43:45, NoSeK pisze:
A ja mam pytanie, czy zeby zialalo opoznienie w gaszeniu trzeba zmienic przekaznik ?

jak bedziesz w Polszje to masz

Chcialem kupic takie ladne ANGEL EYES

Ale niestety jak je zaloze do siebie to bede razil kierowcow z przeciwka a jednoczesnie nie bede widzial pobocza bo te ciolki maja przeciez inna strone ruchu

To załóż odwrotnie

Cytat:
2005-07-04 12:38:22, micab pisze:
jak założysz ten przekaźnik do zwykłej lampki to też będzie miała opóźnienie 20sec

Wiem - tak miałem do tej pory, a teraz mam te dwa dodatkowe "halogenki"

Boskie lampy naprwde . http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4559624710&ssPageName=MERC_VIC_ReBay_Pr4_PcY_BIN#ebayphotohosting