[s] sportowe gaźniki 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
chetni sa jacyś? bo jutro jade do typa i moge wziąść troszq tego, cena byłaby około 50-60zł. porozwiercane itp. dokładniejsze przeróbki bym jutro podał. sa chętni bo nie wiem czy sie pytac wogole i brac to od niego..

a te przerobki to co DOKLADNIE?

Cytat:
2005-06-14 16:57:56, toki pisze:
chetni sa jacyś? bo jutro jade do typa i moge wziąść troszq tego, cena byłaby około 50-60zł. porozwiercane itp. dokładniejsze przeróbki bym jutro podał. sa chętni bo nie wiem czy sie pytac wogole i brac to od niego..

jak podasz co tam porobione jest to może sie skusze
ale szczegóły musisz podać

Jakies szczegóły....??

No ale wy Dociekliwi jetescie przeciesz napisał ze są "porozwiercane" !!

jo, osoba robiaca gazniki niech poda wszystkie patenty to sobie sami porobicie

byłem wqrwilem sie na typa bo mi nie chciał plexxi wyjąć tylnej.. kufa. za 20 kół z oponkami 12stek niektore podocinane opony na piach itp chcial 100zł. za sztuke gaźnika rozwiercona gardziel, rozne dysze, ogolnie standard to co sie robi, chcial 30zł.

Cytat:
2005-06-16 22:24:07, toki pisze:
. za sztuke gaźnika rozwiercona gardziel, rozne dysze, ogolnie standard to co sie robi, chcial 30zł.

co to znaczy standart??
dysze to ja moge se sam, wymienić, a polerka to kilka godzin roboty,a za 30 pln to gaźnior pewnie super jest

slyszalem o metodzie polerowania polegajacej na wrzuceniu gaznika do jakiegos kwasu solanki czy czegos, wtedy ksozta spadaja.

Cytat:
2005-06-17 01:36:29, maskekk pisze:
slyszalem o metodzie polerowania polegajacej na wrzuceniu gaznika do jakiegos kwasu solanki czy czegos, wtedy ksozta spadaja.

ja kiedyś numer odwaliłem i umyłem gaźnik w płynie ULTRAMET. jest to płyn do podłogi silnie żrący i myślałem ze bedzie dobrze, a on wszedł w reakcje z gaźnikiem i sie taki nalot biały zrobił i nie idzie doczyścic. taki pech mały

typ teraz jeździ w RC wiec moze jakos te gaźniki dawały rade... ma bude razem z klatka, blachy zdrowe, za 250zł.

Cytat:
2005-06-17 09:53:37, toki pisze:
typ teraz jeździ w RC wiec moze jakos te gaźniki dawały rade... ma bude razem z klatka, blachy zdrowe, za 250zł.

to ikle tam było?? 30zł za sztuke??
daj mi na priva jakieś info, co tam porzexnbione, bo po co mi gaźnik za 30zł z zmienionymi dyszami

przeciez Ci pisze, rozwiercona cała gardziel troche, zmieniony dyfuzor, no standard przeróbek tych co jest w necie. co tu tłumaczyć?

Cytat:
2005-06-17 09:53:37, toki pisze:

Watpie zeby ktos ryzykowal rozwiercona gardziela ,jets to zabronione i grozi wykluczeniem z zawodow

typ TERAZ jeździ, te graty co sprzedaje sa z jego kjs'owego toczydła.