Prosze o Pomoc w podaniu wymiarów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie potrzebuje wymiar łacznika elastycznego układu wydechowego (siateczka) t/z srednica i długość. Corolla E-9 12V 1,3 poj. 1991rok. PILNE

Cytat:
2005-06-11 19:27:18, gladiator pisze:
Jak w temacie potrzebuje wymiar łacznika elastycznego układu wydechowego (siateczka) t/z srednica i długość. Corolla E-9 12V 1,3 poj. 1991rok. PILNE

Dzieki dzieki az tyle odpowiedzi bardzo dziekuje.

Przepraszam cię bardzo ale to nie maraton , jest weekend i nie wszyscy siedzą przy kompie i piszą to po pierwsze a po drugie ja mam E9 1.3 ale nie mam do niej książki i nie wiem jakie są wymiary łacznika elastycznego układu wydechowego baz przesady kolego!

Jutro po pracy jadę na kanał to zmierzę (ale średnicę zewnętrzną).

Cytat:
2005-06-12 12:42:34, madzia_83 pisze:
Przepraszam cię bardzo ale to nie maraton , jest weekend i nie wszyscy siedzą przy kompie i piszą to po pierwsze a po drugie ja mam E9 1.3 ale nie mam do niej książki i nie wiem jakie są wymiary łacznika elastycznego układu wydechowego baz przesady kolego!

jak bez przesady a po drugie w książce tego niema i basta.
Proponuje dokładnie obejrzeć autko od spodu tam jest łacznik elastyczny(układu wydechowego) z siatki..!!!!!!!!

A po co mierzyć, trzebo podjechać do warsztatu i wymienią za 30 PLN.

Code:
 jak bez przesady a po drugie w książce tego niema i basta.

Proponuje dokładnie obejrzeć autko od spodu tam jest łacznik elastyczny(układu wydechowego) z siatki..!!!!!!!!

Skoro już tam zajrzłeś to może i zmierzyć by dało radę????

Myślę że odpowiedzi nie uzyskałeś, bo nikt tutaj akurat jej nie zna i nie ma co robić groźnych min
Pozdrawiam.

Cytat:
2005-06-13 13:31:34, Kafar pisze:
Skoro już tam zajrzłeś to może i zmierzyć by dało radę???? Myślę że odpowiedzi nie uzyskałeś, bo nikt tutaj akurat jej nie zna i nie ma co robić groźnych min Pozdrawiam.

Może nie miał suwmiarki

Cytat:
2005-06-13 12:23:07, gladiator pisze:
jak bez przesady a po drugie w książce tego niema i basta. Proponuje dokładnie obejrzeć autko od spodu tam jest łacznik elastyczny(układu wydechowego) z siatki..!!!!!!!!

Dzisiaj nie zdążyłem-praca.
Człowieku,rozumię że pilne ale bez przesady!

Paniol co się zabijasz niech padnie na glebę i sam sobie sprawdzi ile to kurde roboty???

Nie no tak nie może być!

O nie ladnie, forum jest by pomagac a nie wymagac

Ty jedz na wymiane a nie o rozmiarach nawijasz zreszta wiesz już wszystko