Radio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
JAK wymontować radio orginalne w poniaku ??? może śmieszny temat ,ale nie mam pojęcia jak do tego się zabrać. koledzy pomóźcie,cz trzeba jekiegoś sprzętu konkretnego do tego czy trzeba demontować jakieś elementy, trudno coś wymacać.

z góry dzięki

Witam
Jak jest z orydinałem to zabardzo nie wiem, ale może tak będzie łatwiej jak ja robiłem. Zgubiłem te tzw. wąsy do wyjmowania radia i za nic bez nich nie mogłem go wydłubać i wpadłem na pomysł żeby go wyjąć z caly tym przednim panelem, roboty niewiele zaledwie 4 wkręty a efekt jest, może i ty tak zrób.

Masz 4 wkrety 2 znajdziesz jak wyjmiesz popielniczke a kolejne 2 sa pod 1-szym i ostatnim przyciskiem tzn tymi zaslepkami przyciskow. Wykrecasz te 4 wkrety i wyjmujesz ten czarny panel potem dostep do radia masz juz na wyciagniecie reki. A z narzedzi potrzebnych do tego to wystarczy gwiazdkowy srubokret. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Bubsztyk dnia 2005-10-04 14:25:17 ]

Cytat:
2005-10-04 14:21:33, Bubsztyk pisze:
Masz 4 wkrety 2 znajdziesz jak wyjmiesz popielniczke a kolejne 2 sa pod 1-szym i ostatnim przyciskiem tzn tymi zaslepkami przyciskow. Wykrecasz te 4 wkrety i wyjmujesz ten czarny panel potem dostep do radia masz juz na wyciagniecie reki. A z narzedzi potrzebnych do tego to wystarczy gwiazdkowy srubokret. Pozdrawiam

z tego co wiem to innej opcji nie ma jak w/w

dzięki, za pomoc dzisiaj będę z tym walczył