Przejażdżka np. z Hołkiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
szukam kontaktów z osobami które organizuja takie krótkie przejażdżki nr. z Hołkiem (jeśli są takie osoby?). Kierowcą może być inny rajdowy kierowca - oby doświadczony!!!! Chciałbym bratu zorganizować taką jazde z okazji ostatnich chwil w stanie kawalerskim - bo dobra jazda jest czasem leprza niż sex!!!!
Pozdrawiam,
KOPER
P.S. Kiedy przestane być żółtodziobem?!?!?!?!

Cytat:
2005-06-13 14:32:04, KOPER pisze:
Witam, szukam kontaktów z osobami które organizuja takie krótkie przejażdżki nr. z Hołkiem (jeśli są takie osoby?). Kierowcą może być inny rajdowy kierowca - oby doświadczony!!!! Chciałbym bratu zorganizować taką jazde z okazji ostatnich chwil w stanie kawalerskim - bo dobra jazda jest czasem leprza niż sex!!!! Pozdrawiam, KOPER P.S. Kiedy przestane być żółtodziobem?!?!?!?!

chcesz się tak przejechać prawie jak z hołkiem????

możemy się umówić na jazdę próbną

Cytat:
2005-06-13 14:32:04, KOPER pisze:
[...]
Kiedy przestane być żółtodziobem?!?!?!?!

Po tej jeździe próbnej (jak przeżyjesz)
Miałem kiedyś przyjemność (tzn. przez 5 minut było przyjemnie, a potem myślałem, że hefnę albo coś innego popuszczę) przez 120km. Ucałowałem ziemię jak wysiadłem.

Kolber7: A czymże to chcesz gościa powozić?

--
Wiesiek (Maestro)

Cytat:
2005-06-13 15:04:35, Maestro pisze:
Po tej jeździe próbnej (jak przeżyjesz) Miałem kiedyś przyjemność (tzn. przez 5 minut było przyjemnie, a potem myślałem, że hefnę albo coś innego popuszczę) przez 120km. Ucałowałem ziemię jak wysiadłem. Kolber7: A czymże to chcesz gościa powozić? -- Wiesiek (Maestro)

myślę, że na poiczątek nubira 2.0 i slalom po mieście wystarczy

takie rajdowe kombi

Cytat:
2005-06-13 15:16:43, soop pisze:
takie rajdowe kombi

Widzę Panowie że nie podjeliście tematu poważnie. Slalom po mieście to sam sobie robie co dziennie a przejażdżka po lesie z prędkością 160 km/h to coś innego. Jest niesamowite wrażenie gdy drzewa składają się w ściane i nie widać co jest za kilka metrów . Sam miałem okazje przejechać się tak ale z amatorem i tylko w porywach do 130 km/h i dostarcza to sporo adrenaliny!!!!
Dlatego szukam zawodowca który zna las i może sobie pozwolić na takie ryzyko! Słyszałem że Hołek pod Olsztynem czasem tak jeździł. Jak byście słyszeli o czymś takim to dajcie znać!!!
KOPER

Cytat:
2005-06-13 15:50:50, KOPER pisze:
Widzę Panowie że nie podjeliście tematu poważnie.
[...]

Poważnie, poważnie
Dlatego pytałem się czym kolega chce tę jazdę zrobić, bo myślałem że coś tam ma w zanadrzu.

--
Wiesiek (Maestro)

KOPER gdybyś coś wiedział to daj znać

Jestem poważnie zainteresowany, nawet jeśli trzebaby było za to zapłacić.

Zapytam...znam /trochę/ bosów warsztatu gdzie serwisują m.innymi takowe maszynki ......może będą mogli coś podpowiedzieć ??....nic nie gwarantuję ...aa......no iwarsztat jest w Katowicach .....Dobra!....sprawdzimy najpierw czy mają odpowiednie kontakty ....może nawet jutro

Cytat:
2005-06-13 14:46:18, Kolber7 pisze:
... chcesz się tak przejechać prawie jak z hołkiem????

Prawie... robi ogromną różnicę

Pozdrawiam - SpeedR

Może coś takiego?:
OS

Cytat:
2005-06-13 22:28:00, SpeedR pisze:
Prawie... robi ogromną różnicę Pozdrawiam - SpeedR

Oj SpeedR-ku !......ZA DUŻO REKLAM w TV oglądasz za dużo!

P.S. A może byśta do Jacka Chojnackiego do Nadarzyna podjechały się zapytać ....On też pewnie posiada takowe kontakty ??

Cytat:
2005-06-13 16:51:04, Maestro pisze:
Poważnie, poważnie Dlatego pytałem się czym kolega chce tę jazdę zrobić, bo myślałem że coś tam ma w zanadrzu. -- Wiesiek (Maestro)

Jazde chcę przeprowadzić profesjonmalnym - rajdowym autem: sztywnym, głośnym, szybkim, pustym w środku i oczywiście z klatką!!! tzn. rajdowym autem!!!! (a nie nubirą kombi jeszcze pewnie z fotelikiem dla dziecka!!! )
Dopiero cała taka otoczka tworzy odpowiedni nastrój i klimat.

Ta otoczka dla mnie byłaby podstawą - chodzi o bezpieczeństwo, przecież i kierowca rajdowy ma gorsze dni...