| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2003-02-21 20:59:49 Na rzepy...
Wejd sobie na stronke MackaGT tam wszytko masz Pozdr Jadzwin |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | 2003-02-21 21:02:35 Mamy tez na naszej stronie klubowej...
Porady>ciekawostki. |
Grzegorz TOYOTA Corolla E16 Katowice | 2003-02-22 12:11:20 Co do gaśnicy w bagażniku- ja mam elegancko przykręcony uchwyt gaśnicy w istniejące otwory (czyli nic nie wierciłem Gasnica przykręcona jest na pionowo i jest do niej szybki dostęp, o ile dobrze pamietam to w miejscu gdzie przykręciłem uchwyt są chyba zaślepki, w wolnej chwili zerknę i jak się da pyknę fotkę żeby było bardziej obrazowo GG |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-02-22 13:40:47 Patent z przemontowaniem gaśnicy wykonałem w tamtym roku i zrobiłem go tak samo jak MaciekGT.
Jeśli chodzi o te zapieczone i pordzewiałe śruby, to też miałem z nimi problem i jedynym rozwiązaniem okazało się ich upiłowanie (robiłem to samym brzeszczotem i trochę mi się zeszło) Gaśnicę (jak widać na zdjęciu) zamocowałem do tej czarnej plastikowej ścianki na rzep. Taki rzep samoprzylepny można kupić w każdym Geancie, Carreforze, Auchanie itp... na dziale z taśmami klejącymi itp. Ja wybrałem czarny rzep o szerokości około 1cm i przykleiłem go wzdłuż gaśnicy. Druga część rzepa jest przyklejona do ścianki. Jeżdżę już tak rok czasu i gaśnica bardzo dobrze się tam trzyma - ani razu mi się nie odkleiła. |