| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Andy Lada 2106 Stalowa Wola | 2003-07-20 22:49:10 Robiłem ostatnio remoncik podłogi od środka i konserwację ( to co zrobiłem rok temu niestety szlag trafił) - woda podeszła do środka - przez tapicerkę dopiero po rozebraniu zauważyłem, że się leję - jaki macie na to sposób ??? - moja tapicerka w drzwiach u dołu nie przylega idealnie.....
W środku gdzie jest "obudowa skrzyni biegów"- tzn. chodzi o element nadwozia tzn. podłogę.... to były tam pociągniete 3 kabelki - jeden do kontrolki od ręcznego i 2 wchodziły właśnie jakby do środka pod spód auta na tej obudowie gdzie znajduję sie lewarek zmiany biegów - na bocznej ściance od pasażera - co to są za kabelki - wiecie??? Z pośpiechu jak skręcałem później wszystko zapomniałem sprawdzić od czego one są i mnie to teraz zastanawia - może do do zbiornika paliwa - od kontrolki rezerwy i do pływaka??? - Ja już sam nie wiem co to może być..... pozdrowienia Andy [ wiadomość edytowana przez: Andy dnia 2003-07-20 22:51:34 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2003-07-20 23:43:16 Witam... to chyba chodzi o kabelki od kontroli wstecznego biegu, wchdzą do takiego czujnika w skrzyni biegów, jesli nie zapalaja Ci się swiatłą wsteczne z tyłu, to wszystko jest jasne..., obejrzyj od doły skrzynke biegów, i łatwo znajdziesz miejsce dla tych kabelków, biegunowowsc obojętna |
Artur-1 Lada Samara sedan & ... Bielsk Podlaski | 2005-06-17 00:44:20 Mam pytanko o kabelek w Samarce. Jest to przewod laczacy skrzynie biegow (wchodzi od gory, z tylu) i idzie do przekaznika?? umieszczonego na przedniej grodzi? Do czego on sluzy? (swiatlo cofania??)
|
kubik_44 Była Samara ... co t ... Skierniewice | 2005-06-17 00:46:22 dokładnie tak |