MotoNews.pl

[k][126] Srubę do mocowania zderzaka tylniego chrom.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

PILNE jak w tytule razem z rurką dystansową lub cały komplet, najlepiej z ładnym chromem 1 szt. (cholera ukręciła się podczas zakładania zderzaka )

najlepiej z krakowa ale może też być z kraju to poczta zarobi

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.

"na tymczasem" taką śrubę możesz kupić w sklepie ze śrubami - jedyny feler, że dość szybko rdzewieją (przynajmniej te, które ja mam). Co do mocowań tylnego zderzaka, to mogę się zamienić za przód

Jak kupować inną to tylko nierdzeną w Hart sc na Skwerowej są coś po 2 zł można wypolerować łeb tylko jest mały problem bo łeb jest troszkę mniejszy od orginału. Ostatnio nawet kupiłem żeby sprawdzić jak bedą wyglądać
Jeszcze poszukam orginału w garażu może coś znajdę dle Ciebie

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2005-07-13 21:01:33 ]

Mam 1 nawet nie złą i 2 wykonane przeze mnie daj znać na priv gdzie moglibyśmy się spotkać (najlepiej żebym mógł zobaczyć na żywo twoj skarb ) wtedy mógłbyś je obejrzeć na żywo. (wygląda lepiej niż na zdjęciu [wg. mnie]) Poglądowa fotka:

Cytat:
2005-07-13 21:02:11, pavlus pisze:
Mam 1 nawet nie złą i 2 wykonane przeze mnie daj znać na priv gdzie moglibyśmy się spotkać (najlepiej żebym mógł zobaczyć na żywo twoj skarb ) wtedy mógłbyś je obejrzeć na żywo. (wygląda lepiej niż na zdjęciu [wg. mnie])

Pavlus dzięki za dobre chęci ale już zdobyłem oryginała i to w bardzo dobrym stanie