Formulaż powypadkowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i Panie - potrzebuję zasiorbać z sieci formularz powypadkowy, czy postłuczkowy - jakoś tak się to chyba nazywa, co by w razie jakiegoś (nie daj Boże) zdarzenia na drodze - nie trzeba było wzywac Policji.
Jeśli ktoś ma linka to zapodajcie, a jak macie na swoim kompie to zapodajcie przez maila.

THANX

Jestem zaskoczony kolegi pesymizmem. Powiedz sobie, że nic się nie stanie i nie będzie potrzebny No ale jak jednak się coś wydarzy to można sobie poradzić.

Jak mi gość wjechał w tył auta, formularz został zaprojektowany na kartce papieru.

Data, miejsce, Imiona, Nazwiska, nr. rej., nr. dowodów itd. Niezbędny rysunek z opisem zdarzenia i koniecznie adnotacja sprawcy "Przyznaję się do spowodowania kolizji" czytelny podpis sprawcy, poszkodowanego i świadka.

Dla peności formularz kazałem pisać sprawcy by się potem nie wyparł

Wizyta w PZU i wszystko OK

Ponoć Gazeta wyborcza ostatnio dodawała jakiś taki formularz do swojego wydania, ale ja przegapiłem.
A jeśli chodzi p oesymizm to raczej jesst zapobiegliwość. Rozumem że troche wzrośnie mi zużycie paliwa przez te "kilogramy", które będe woził ze sobą ale zaryzykuję.

Ponawiam jak ktos ma to niech da!

Ja tam jesem za wzywaniem policji - co lepsze cwaniaki później mówią, że byli we wstrząsie powypadkowym i do końca nie wiedzieli co robią i co piszą i znalazł się świadek, który widział to z boku i potem się sam zgłosił do nich i wszystko opowiedział...
Kumpel miał sprawę w sądzie i gdyby nie sędzia to miałby sporą karę (bo nagle się kilku śiwadków znalazło). Tylko dlatego, że sędzia zdawał sobie sprawę ze wszystkiego dostał najniższą karę i koszty sądowe

procie baldzo sciągnąć sobie w pdf-ie

Cytat:
2005-06-17 08:12:17, Sinuspi pisze:
procie baldzo sciągnąć sobie w pdf-ie

Dokładnie o to mi chodziło

Dzięki Sinuspi!

Wrzuciłęm go na klubowy serwer - pamiętajcie, że trzeba mieć dwa egzemplarze...

dla sprawcy

i

dla poszkodowanego

Dostalam taki sam jak chodziłam do szkoly i musze powiedziec że bardzo się przydał

Moj miala jeszcze tłumaczenie w j. angielskim

[ wiadomość edytowana przez: suarez dnia 2005-06-17 19:30:43 ]

Cytat:
2005-06-17 16:47:11, Sinuspi pisze:
dla sprawcy i dla poszkodowanego

a czemu nie wpełnione??