Podświetlenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Który bezpiecznik jest odpowiedzialny za poswietlenie zegarka i 3 pokręteł od nawiewu i ogrzewania? Chyba niemożliwe żeby wysiadły wszystkie żarówki na raz?

Bezpiecznik nr.21.....chyba 15A

A czy nie prościej jest sprawdzić który bezpiecznik jest spalony? Gożej jak wszytskie są ok, ale wtedy możeszą tą opcję wykluczyć

Ok. Sprawdzę ten 21...chyba. Sprawdzę wszystkie. Będzie lipa jak się okaże że właśnie wszystkie są ok.

21 -15 A - Oświetlenie wnętrza, zapalniczka, radioodbiornik, zegar.
Więc jeśli radio Ci gra to raczej nei wina bezpiecznika.

Cytat:
2004-11-11 09:28:01, Pokakulka pisze:
Witam. Który bezpiecznik jest odpowiedzialny za poswietlenie zegarka i 3 pokręteł od nawiewu i ogrzewania? Chyba niemożliwe żeby wysiadły wszystkie żarówki na raz?

na serwerze masz zeskanowane nr bezpieczników i za co są odpowiedzilane

No to skoro radio działa i wszystko jest ok, to co może być przyczyną tego że zegarek i pokrętła nawiewów nie są podświetlone?

Sprawdź poprostu zarówki...a w przypadku pokręteł zerknij na wcześniejsze posty....tam jest dokładny opis .....często nawalaja tam sciezki przewodzące

Witam jak ja kupilem essiego to nie swiecily mi pokretla zegarek zapalniczka !! Okazalo sie ze wszystkie zarowki sie spalily !!! Aha a to pokretlo regulacji wysokosci swiatel jest podswietlane ???

U mnie podswietla sie ten przelacznik zaraz po przekreceniu kluczyka. Pozdro, a tak przy okazji wie ktos jak sie dobrac do zarowki ktora oswietla popielniczke ??

Tu popełniłem opis (ze zdjęciami) wymiany żarówki w popielniczce:
http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=3051
Tu wymiany żarówki w regulatorze świateł:
http://forum.fordclubpolska.org/viewtopic.php?t=3242

[ wiadomość edytowana przez: skolmi dnia 2004-11-11 15:38:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: skolmi dnia 2004-11-11 15:39:59 ]

[ wiadomość edytowana przez: skolmi dnia 2004-11-11 15:41:13 ]

[ wiadomość edytowana przez: skolmi dnia 2004-11-11 15:42:29 ]

dzieki za wskazowki teraz bedzie znacznie latwiej

u mnie tez przepalone byly 4 zarowki tj 3 od pokretel i od popielniczki/zapalniczki i na pocztaku stawialem na bezpiecznik czy tez na takies uszkodzenie plytki drukowanej jednak okazalo sie winne sa przepalone zarowki.

pewien nie jestem ale do tych zarowek od pokretel (przynajmniej w MKVII) mozna chyba dojsc nie rozkrecajac calej deski, wystarczy chyba wyciagnac radio i wsadzic reke i wymacac 3 zarowki wsadzone w plastik ktory trzeba przekrecic i wyciagnac...
nie jestem tego pewien bo sam rozkrecalem calosc ale rozmieszczenie tych zarowek i radia daje szanse na sukces (choc nie wiem czy czasami nad radiem nie ma jakiejs scianki ktora ten dostep ogranicza)

a ja nadal czekam na opis i zdjęcia od kogos komu udało się naprawic podswietlenie popielniczki w MKV...
zdanie Wilka na temat tej roboty znamy - perwersyjny seks z brzydką murzynką

Cytat:
2004-11-12 14:15:03, Gerusik pisze:
a ja nadal czekam na opis i zdjęcia od kogos komu udało się naprawic podswietlenie popielniczki w MKV... zdanie Wilka na temat tej roboty znamy - perwersyjny seks z brzydką murzynką

no i doczekales sie??

Ja mam brak podswietlenia popielniczki w MKVII ...co prawda popielniczki nie uzywam i raczej jest zamknieta lae fajnie byloby wiedziec jak wymienic ta cholerna zaroweczke

musisz wyciagnac cala zapalniczke i dopiero bedziesz mogl sie dostac do zaroweczki.

a ja dzisiaj tez sobie popodswietlalem przelaczniczki polowe nie dzialalo bo albo zarowka spalona, albo ta tasma nietenteges dzialala...