Do wszystkich sympatyków/posiadaczy Mercedesa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich na "reaktywowane" forum Mercedes'a
MERCEDES-BENZ EXCLUSIVE CAR

Przepraszam za spam (ale reklama musi być i osoby które kiedyś pisały żeby się dowiedziały, że znowu istnieje)

Norbi, a Ty tak z zamiłowania czy z reklamy chcesz należeć do jak największej liczby klubów? pzdr

Cytat:
2005-06-11 11:17:00, Jeztom pisze:
Norbi, a Ty tak z zamiłowania czy z reklamy chcesz należeć do jak największej liczby klubów? pzdr

ehhe... zostałem poproszony przez naród o bycie w klubach

a tak na poważnie z zamiłowania

obejrzałem sobie norbi twoje fotki w profilu. stwierdzam że nawet niezłe byłyby te merolki gdyby miały z przodu dwa oddzielne okrągłe reflektory. jednak stare autka maja swój urok. rekord brzydoty pobił chyba MB140. istny czołg.
pozdrawiam

Cytat:
2005-06-11 12:32:59, MARCIN_RADOM pisze:
obejrzałem sobie norbi twoje fotki w profilu. stwierdzam że nawet niezłe byłyby te merolki gdyby miały z przodu dwa oddzielne okrągłe reflektory. jednak stare autka maja swój urok. rekord brzydoty pobił chyba MB140. istny czołg. pozdrawiam

Sympatyczne jak na swoje lata

jak dla mnie w 140 to zajebiste auto

Cytat:
2005-06-11 13:08:25, pawełO pisze:
jak dla mnie w 140 to zajebiste auto

no pewnie, jeden z ladniejszych mercedesow

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-06-11 13:15:13 ]

Cytat:
no pewnie, jeden z ladniejszych mercedesow

ja uważam, że W124 to najładnieszy mercedes, jaki do tej pory został wyprodukowany (szczególnie wersja coupe). Ale te, które pokazałeś tolo84 są za bardzo przekombinowane.
Pozdrawiam

Cytat:
2005-06-11 13:25:03, don_martinez pisze:
ja uważam, że W124 to najładnieszy mercedes, jaki do tej pory został wyprodukowany (szczególnie wersja coupe). Ale te, które pokazałeś tolo84 są za bardzo przekombinowane. Pozdrawiam

sa obnizone i maja ladne felgi, czyli tak jak powinno byc moim zdaniem.

najładniejszy mercedes to po pierwsze 124, 129 i beczka w coupe, nie wiem jakie to oznaczenie. 140 to czołg nie mający nic wspólnego z elegancją i wdziękiem.
tolo a czy ten wstawiony porzez ciebie u górynie wydaje ci się zbyt doglebiony? jakos do aut luksusowych nie pasuje mi taki tjuning. auto typu E38, E32, czy S-klasse albo jaguar x-type nie może byc tak kombinowany. to najzwyczajniej nie gra i już.
pozdrawiam

Cytat:
2005-06-11 13:46:18, MARCIN_RADOM pisze:
najładniejszy mercedes to po pierwsze 124, 129 i beczka w coupe, nie wiem jakie to oznaczenie. 140 to czołg nie mający nic wspólnego z elegancją i wdziękiem. tolo a czy ten wstawiony porzez ciebie u górynie wydaje ci się zbyt doglebiony? jakos do aut luksusowych nie pasuje mi taki tjuning. auto typu E38, E32, czy S-klasse albo jaguar x-type nie może byc tak kombinowany. to najzwyczajniej nie gra i już. pozdrawiam

no tak ten srebrny jest za bardzo zanizony az sie rozkracza ale poza tym jest ok a w tym czarnym niepotrzebnie pomalowali grill na czarno a beczka ma oznaczenie W123.

te obydwie s klasy sa tuningowane przez firme MAE
http://www.mae-autodesign.de/website1/index.html

Cytat:
2005-06-11 13:38:15, tolo84 pisze:
sa obnizone i maja ladne felgi, czyli tak jak powinno byc moim zdaniem.

zgadzam sie w 100%

mi sei te czolgi podobaja.. zwlaszcza w wersji coupe... szkoda tylko ze sa juz takie stare

Srebrny jest troche za bardzo posadzony na glebe (pomyślcie sobie o podróży tym mesiem po polskich drogach, już mnie boli) ale czarny to pełen wypas. Rozsądnie obniżony, piękne koła i bardzo gustowna całość, nic ująć nic dodać.

Może i stare te 140 ale po 123 to drugi mercedes pod względem bezawaryjności, wszyscy wiemy że nowe merce to nie to samo i bardzo często własciciele są zmuszeni do korzystania z gwarancji
140 jest COOL szczególnie CL

dla mnie ten czrny jest super

No i te felgi Lorinser biją na łep oklepany wzór AMG jest SUPER!!!

Cytat:
2005-06-11 17:49:15, VANOS pisze:
No i te felgi Lorinser biją na łep oklepany wzór AMG jest SUPER!!!

to sa felgi firmy MAE

Jak dla mnie zajebiste mercedesy - obnizone + alusy, podstawa!! A gosc obnizajac tak bardzo wiedzial co robi a tlumaczyc tego chyba nie trzeba ze sa kraje w ktorych mozna sobie na to pozwolic. a kola skosne? w bmw tez tak stoja wystarczy obnizyc