Zmiana wyglądu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od pewnego czasu nosiłem się z zamiarem zmienienia czegoś we wnętrzy swojej beti i tak powstało coś takiego
i takiego
poprostu chciałem ożywić czarne i smutne wnętrze jak wam się podoba? tylko ostro nie krytykujcie acha i jeszcze słówko dla czuwających nad poprawnością forum jeśli uważacie że nie w tym miejscu to przenieści pozdr.

Wedlug mnie nie jest to piekne ale moze byc w koncu nie to co ladne tylko to co sie komu podoba

No ale galke masz fajowa
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MohSETH dnia 2005-06-13 20:53:38 ]

ja wolalbym ta smutniejsza wersje

Cytat:
Od pewnego czasu nosiłem się z zamiarem zmienienia czegoś we wnętrzy swojej beti i tak powstało coś takiego

o jezzzzzzu coś ty chłopie narobił zjebałeś takie ładne wnętrze weź to zmyj jak najprtędzej

O Boże

To jest bmw ! tego sie nie poprawia!! jedynie w drobnych szczegółach a to jest profanacja...do tego obrzydliwa!tak to sobie moge pomalowac w lanosie ale nie w bmw ee za gustowne to to nie jest ale o gustach sie nie dyskutuje

I porzestane na tej delikatności bo Cie lubie pawełO

Cytat:
I porzestane na tej delikatności bo Cie lubie pawełO

To piotrfire, nie pawełO.

niestety niezbyt to wyglada i ta gala swiecaca tez mi sie nie widzi.

Boszszsze
Kto Ci taką krzywde zrobił ?Powinienes to wstawić do wątku allegro i inne

masz racje Peet ale nie moge tego zedytowac!!!i sor pawełO że cie o cos takiego podejrzewałem

chłopie Ty leć jutro z samo rano jak tylko wstaniesz do jakis sklep po jakies cudo co Ci to zmyje

a coż on takiego zrobiił ze sie wam nie podoba a zreszto obacze rano bo wypilem pere karpackich niewazne

ja jak kupiłem swoją E28 i skołowałem sobie dodatkowe części do niej między innymi kratki nawiewu, to też mnie zakorciło żeby je na srebrno pomalować. jak sobie pomyślałem tak zrobiłem. założyłem te cudeńka, popatrzyłem i zdjąłem. od tamtej pory nie mam zamiaru nic zmieniać w wyglądzie wewnętrznym mojej beci. jednak co oryginał to oryginał.
jeśli tobie się to podoba to niech tak zostanie.
pozdrawiam

Nie no jasne że sprawa jest dobrowolna. Ja wolę jednak otryginalną dechę, niezmienianą. Fakt że jest czarna, ale taka jest najlepsza.
pzdr

Przemilcze ten fakt, a tak nawiasem czy to nie jest jakaś prowokacja z Twojej strony Piotrfire? Może tylko chciałes zobaczyć jak zareagujemy?

PS: Nie wiedziałem, że E34 2,4TD miały poduszki powietrzne...

Cytat:
Nie wiedziałem, że E34 2,4TD miały poduszki powietrzne...

airbagi miały nawet niektóre E28, tylko dla kierowcy ale jednak.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-06-14 10:04:46 ]

Cytat:
2005-06-14 10:04:19, MARCIN_RADOM pisze:
airbagi miały nawet niektóre E28, tylko dla kierowcy ale jednak. pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-06-14 10:04:46 ]

tego też nie wiedzialem. pzdr

Boazerie jeszcze bym zniusł ale nie farbki

Ale krytyka !!! nie spodziewałem się zobaczcie TO i powiedzcie że BMW ma być w środku czarne a srebro to profanacja

No to porownaj to auto co pokazales na zdjeciach, jego charakter, styl wnetrza itd. do swojego i sam sobie odpowiesz na pytanie.

Nikt nie powiedzial ,ze srebro to profanacja, zauwaz jak malo jest modeli bmw ktore sa w srodku srebrne a jak juz sa to sa naprawde orginalnymi modelami i cala reszta jest tak spasowana ,ze to srebro poprostu pasuje, niestety w twoim przypadku psuje auto i jego wnetrze.

Pozdrawiam