Leze i kwicze ROTFL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poczytajcie

Oglądałam dziś kawałek z tego przesłuchania bo na Regionalnej na żywo szło. hahaha ...
"Czapka z daszkiem" normalnie... ale podziwiam Kwaśniewską, ma kobieta nerwy ze stali.

Posłowie G. i M. urodzili się nie w tym kraju, albo 50 lat za późno. UB, Chile, Argentyna... ewentualnie pretorianie Idi Amina, to dla nich przeznaczenie.

Kiedyś po całej tej paradzie G był gościem w Trójce.. jak go sluchałam to normalnie własnym uszom nie wierzyłam, jak człowiek w ogole może taki być zacofany czy nawet nie wiem jak to nazwać.

Wiesz... mam za sobą socjotechnikę i rozmowy z prezydentem 100-lecia Zdrojewskim. Umiem wyłapywać niuanse. I dlatego rzygać mi się chce, jak słucham takich...

Mam identyczne odruchy jak Ty. Bleee...

Była kiedyś kapela - cierpkie rzygi. I to mam na myśli...

witam.
to ciekawe co mówicie bo z tego wynika ,ze jakl ktoś jest na stołku to może wszystko mordować i kraść bo to jest głowa państwa .
chłopak za przedłużenie sobie legitymacji szkolnej dostaje dwalata odsiadki a jak jakubowska podrobiła ustawę medialną to jej nic nie ma . rywin za łapówę dostaje sanatorium bo jest chory a głodny człowiek za ukradzenie batona z hipermarketu 3 lata.
ojca Hejmo obtrąbili we wszystkich mediach ale teczki Belki nie wolno ruszać.
totalne bzdury mówicie.
jaka głowa państwa z kwacha chyba ta pijana co włziła do bagaznika swojej limuzyny na białorusi nie mówiąc o innych wybrykach.

Cytat:
2005-06-25 21:23:20, croma1 pisze:
witam. to ciekawe co mówicie bo z tego wynika ,ze jakl ktoś jest na stołku to może wszystko mordować i kraść bo to jest głowa państwa . chłopak za przedłużenie sobie legitymacji szkolnej dostaje dwalata odsiadki a jak jakubowska podrobiła ustawę medialną to jej nic nie ma . rywin za łapówę dostaje sanatorium bo jest chory a głodny człowiek za ukradzenie batona z hipermarketu 3 lata. ojca Hejmo obtrąbili we wszystkich mediach ale teczki Belki nie wolno ruszać. totalne bzdury mówicie. jaka głowa państwa z kwacha chyba ta pijana co włziła do bagaznika swojej limuzyny na białorusi nie mówiąc o innych wybrykach.

Czy Ty w ogóle czytałeś to co pisaliśmy? Nie wydaje mi się.
O Kwaśniewskim nawet nikt słowa nie powiedział. Heh.

Tak to jest jak sie o polityce zaczyna rozmawiac. Dla mnie ta komisja jest smieszna! Nic nie znajda. To jest tylko pole do popisow politycznych.

no wlasnie, panstwo niemal w stanie rozkladu, a te (p)osly sobie teczki wertuja zamiast wziac sie za usprawnianie przepisow

Dokładnie....ale "dzieki" temu już drugi tydzien "Sajgon" dosłownie mamy w pracy.

Cytat:
2005-06-26 13:45:13, storm pisze:
Dokładnie....ale "dzieki" temu już drugi tydzien "Sajgon" dosłownie mamy w pracy.

przynajmniej sie nie nudzisz

Hahahaa no też racja.. i spać się nie chce w pracy Same plusy

przynajmniej nie musisz sie obawaic kierowniczki ze złapie cie na spaniu

nie bojcie sie.
bedzie nowy rzad i beda nowe komisje.
cos musza robic zeby sie panstwem nie zajmowac.
poki sie prawo nie zmieni i nie bedzie "faktycznie" apolitycznie to bedzie taka zabawa trwala przez laata

Żałosne...

"Mam jedno państwo, jednego prezydenta i żonę prezydenta też jedną"
lol jak dla mnei haslo roku

Cytat:
2005-06-27 17:18:17, roos1985 pisze:
"Mam jedno państwo, jednego prezydenta i żonę prezydenta też jedną" lol jak dla mnei haslo roku

bogaty czlowieczek.
ciekawe czy Kwach juz o tym wie ze zona sie dzieli