| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-07-26 20:42:51 Witam i mam pytanko, caly czas mi sie swieci napis check na wyswietlaczu od kompa - czemu wie ktos moze? Od momentu zapalenia do momentu wylaczenia - nie chce zgasnac. pozdr |
BBronx Opel Omega B 2,5v6 Parczew | 2005-07-26 20:45:05 he?? instrukcja obługi... zczytaj błedy... i uciekaj stąd zanim posypie sie lawina bluzgów |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-07-26 21:06:09 No nie
Ręce normalnie opadywują
Dobrze, że tego Res nie widzi
Wyszukiwarka, wyszukiwarka, wyszukiwarka........ Albo jak kolega wyżej radzi |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-07-26 21:55:04 wyszukiwarka
wyszukiwarka wyszukiwarka wiem co sie robi koledzy, ale.... zczytalem bledy i ich nie ma a napis sie caly czas pali wiec dlatego sie pytam, nie chodzilo mi sie o lampke silnika tylko napis chceck na wyswietlaczu. jezeli kogos urazilem swoja niewiedza to przepraszam i nikt nie zna przyczyny to prosze o zamkniecie tematu. |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-07-26 22:11:35
Niewiedzą nie można urazić. Biega tylko o to, że tworzony jest kolejny wątek na ten sam temat. Wyszukiwarka jest nie tylko po to, żeby znaleźć rozwiązanie swojego problemu, ale także po to, aby można było KONTYNUOWAĆ WĄTEK w razie jakiś dodatkowych pytań. Wychodzą później kwiatki typu: 40 wątków na ten sam temat, po min 16 postów (z czego 37 poblokowanych z jakiś powodów ) i weź to wszystko przejrzyj chłopie bezstresowo i bez marnowania czasu
I nie obrażać się mi tutaj za zwrócenie uwagi. Massa URG, Alicia i Res próbują po prostu ułatwić wszystkim korzystanie z wiedzy zawartej na tym forum i utrzymać jaki taki porządek
Howgh |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-07-26 22:51:44 hej ja sie nie obrazam, zamknijcie watek i sprawy nie bylo. generalnie jest tak ze czasem czlowiek szuka czegos a i tak znalezc nie mozna. pozdrawiam |
Res best memory O-ka | 2005-07-28 10:42:30 znalazłeś odpowiedź w archiwum ?? |