MotoNews.pl

Moja 1-a beemka - Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od 2-óch dni jestem szczęśliwym posiadaczem E46 Compact 318 TI, autko cacy ale trochę poobijane......... ale to się wszystko zrobi. Mam jednak kilka pytań - próśb - Może ktoś mi pomoże. Chętnie bym uzyskał instrukcję w PL , jak resetować komp przed zatankowaniem by korzystać z niego , jak się ustawia zegarki w desce i w magnecie oryginalnym , no i poza tymi drobnostkami potrzebuje kilka części jak je sprawdzić i gdzie dostać najtaniej . Głownie chodzi mi o poduszkę w kierownicy i prawe lusterko , no i autko było trochę stukniete z przodu i połamane mam: zbiorniczek z mocowaniem z klimy, osłonę silnika taka z włókna i nadkola przednie.bez tych kilku rzeczy to i klima nie działa i cały zderzak lata POMÓŻCIE trochę - to moja pierwsz beemka i nie znam żadnych dobrych kontaktów

no z zegarkiem już sobie poradziłem ale banał hihi , a może ktoś pomoże mi z komputerem jak to sie resetuje przy tankowaniu , pewnie też banał, ale jakoś sam nie umie do tego dojść , pozdrówko dla wszystkich . Jestem blank nowy w Beemce, wcześniej były tlko Fiaty i Renówki

Jeżeli chodzi o instrukcje PL to wal do salonu BMW i tam napewno dostaniesz.Ostatnio do E-39 zapłaciłem 50 zł i wszytkie komunikaty są już mi jasne.Pozdrawiam.

Hmm jak jesteś w Katowicach to daj znać na prv i możemy sie gdzieś spytknąć wieczorkiem to Ci pokaże jak z tym komputerem i dam namiary na części itp.