Dziń Ojca (Taty)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przypominam wszystkim Tym, którzy nie wiedzą, lub zapomnieli,
że Dziś 23.06. jest Dzień Ojca, choć wolę okreslenie Dzień Taty

Wszystkim tatusiom Duuuuuuuużo cierpliwości i radości przy wychowywaniu naszyc pociech.

PS.
Fajnie jest być tatusiem

Cytat:
2005-06-23 09:22:07, kisztan pisze:
Przypominam wszystkim Tym, którzy nie wiedzą, lub zapomnieli, że Dziś 23.06. jest Dzień Ojca, choć wolę okreslenie Dzień Taty Wszystkim tatusiom Duuuuuuuużo cierpliwości i radości przy wychowywaniu naszyc pociech. PS. Fajnie jest być tatusiem

fajnie jest być synem

dzisiaj zafundowałem Tacie zmianę rozrządu oleju i filtrów w esperaku

ofkors wszystkim Tatom, Fadrom, Ojcom, Dadim itp życzę wszystkiego najlepszego

pozdro

Cytat:
2005-06-23 09:22:07, kisztan pisze:
Przypominam wszystkim Tym, którzy nie wiedzą, lub zapomnieli, że Dziś 23.06. jest Dzień Ojca, choć wolę okreslenie Dzień Taty Wszystkim tatusiom Duuuuuuuużo cierpliwości i radości przy wychowywaniu naszyc pociech. PS. Fajnie jest być tatusiem

No i byłbym tatusiem zaskoczonym dniem ojca przez dzieci (na pewno coś tam szykują ) i niepotrzebnie tu wlazłem i niespodzianki nie bedzie.
A moja córka pojedzie dziś do Lwowa na otwarcie Cmentarza Orląt. Niepokoję się ogromnie, żeby jakiej zadymy nie było i nie będę spokojny aż wróci - "Fajnie jest być tatusiem".

--
Wiesiek (Maestro)

A ja mam (właśnie dzisiaj) taki fajny prezent... Córka kończy szkołę podsatwową. Mam OBOWIĄZKOWO być na akademii bo mamy dostać gratulacje od samego dyrektora.... za wybitne osiągnięcia dziecka...
Nie bardzo wiem jaka w tym nasza zasługa - chyba tylko taka, że nie przeszkadzaliśmy ale....
Dziękuje AtkU.

Moj smerf i smerfetka już rano przez telefon złożyli życzenia
Obowiązkowo będą dzisiaj ... pewnie lody.

Ja ma niespełna trzy miesięcznego synka więc jako TATA świętuje ten dzień pierwszy raz. Co prawda zaczynamy dopiero gaworzyć ale dostałem życzenia za pośrednictwem Mamusi!!!!

Wowwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!
Nie jestem już żółtodziobem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WIELKIE DZIEKI BO NIE MOGŁEM ZCIERPIEC TEGO OKREŚLENIA!!!
P.S. Sorki że w tym temacie ale akurat tu zauważyłem zmiane.

Cytat:
2005-06-23 14:18:31, KOPER pisze:
Ja ma niespełna trzy miesięcznego synka

Tak?
To dokładnie jak mój Michałek
17-tego skończył 3 miesiace.

I teraz bardzo często siedzę w pracy po godzinach
by moje życie nie wyglądało tak:

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2005-06-23 14:46:16 ]

jakoś Dzień Ojca jest mniej znanym świętem niż Dzień Matki. U mnie jest tak że żonie co roku przypominam o nim a ona za każdym razem jakby pierwszy raz słyszała . Z synem (6 lat) zawsze co roku robimy niespodzianki na Dzień Matki i jakoś głupio co roku samemu przypominać o tym dniu.
Wszystkim Ojcom i tym co mają święto i dla tych do jego nie mają wszystkiego najlepszego. Fajnie być ojcem i mieć takie święto

To ja życzę mojemu tatuśowi ( Darkowi54495 ) życzę wszystkiego co najlepsze a podstawą jest pociechy z esperaka!!!!
Prezent już ode mnie dostał i kto był na Śląskim zlocie to mógł podziwać (dla wyjaśnienia innym dostał brelok z wygrawerowanym z jednej strony napisem Espero a z drugiej Darek) chyba siem ucieszył

Życzę również innym ojcom najlepszego

To było na Dzień Ojca, Andzia? No to faktycznie super!!!

A ja też jestem już kilka lat ojcem, a ostatnio podwójnym bo przecież 2 pociechy 3,5 latka (prawie) i drugiego 4 (prawie) miesiace Och! Ale fajnie!

No to dobrze, że zajrzałem na forum
A tak na marginesie to kolega jcichonj się załapał i pierwszy raz obchodzi Dzień Taty.

U mnie też pierwszy raz takie święto.
A Jasiek w niedzielę kończy roczek - ale ten czas leci...?

Cytat:
2005-06-23 14:32:02, kisztan pisze:
Tak? To dokładnie jak mój Michałek 17-tego skończył 3 miesiace. I teraz bardzo często siedzę w pracy po godzinach by moje życie nie wyglądało tak: [ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2005-06-23 14:46:16 ]

Ja czasem tak wygladam ale nie żałuję bo zwariowałem na punkcie mojego Wiktorka i z chęcią spędzam z nim każdą chwile!!!!

ja tez ojcem jestem, wlasnej glupoty

a tak powaznie to u mnie wygladalo to swieto standardowo - piwko z tata