Zderzako spojlery

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Błagam jakąś stronke albo adres gdzie można kupić zderzako spojlery i progi do espero. Czy są takie wogóle? Spojler klapy tylnej znalazłem ale taki malutki niestety.
Błagam o pomoc

szukałem czegos takiego na allegro i niestety nieznalazłem:-/ wiec chyba pozostaje zamówic,zrobic samemu albo dopasowac odpowiedni z innego auta

Firma Jędrasik i wszystko jasne. mamy nawet znizki u niej. Wpisz w wyszukiwarce Jędrasik i znajdziesz gotowe ospojlerowanie.

A z jakich aut pasują jakieś zajefajne spojlery albo szerokie zderzaki? Jakieś pomysły?

bartek..ty jako dojrzaly czlowiek ktory przygode ze spoilerami masz juz za soba..wytlumacz koledze ze tjuning to kupa..jestes w koncu autorytetem

qbaj tak tylko delikatnie tu dołożyć tam przyciemnić tu oświtlić w sumi nic specjalnego, bez cięcia spawania i innych brutalnych rzeczy.

ja cie doskonale rozumiem..i dobrze radze..odpusc z ladnego spojnego stylistycznie samochodu zrobisz kupe..i to nawet nie dlatego ze mialbys jakis kiepski gust..po prostu nie ma dobrych i ladnych akcesoriow tuninngowych do espero....chcesz przerabiac rob na wzor macka gt jego stronke znajdziesz w necie..a spoilery odpusc.ten samochod ma za mala moc zeby jeszcze zwiekszac jego mase to tylko moja rada..

Qbaj dobrze gada. Daj sobie spokuj. Przyciemnij szyby, zaloz ladne felgi daj jakis fajny wydeszek i wsio. Zadnych spojerow. czy to espero czy to clio czy to jaki klwiek samochod. Dyskretnie i ladnie. Ja juz sie z tego wyleczylem . Lepiej przeznacz te pieniadze w silnik jak zrobil to MaciekGT

A widzieliście Espero na stronie jędrasika takie srebrne no po prostu poezja, cud miód i orzeszki

Cytat:
2005-06-21 16:01:13, stanko206 pisze:
A widzieliście Espero na stronie jędrasika takie srebrne no po prostu poezja, cud miód i orzeszki

Chodzi ci o ten złoty festyn z gazem