| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-06-17 11:16:46 Mam pomysł na przeróbkę esperala i dlatego jak w tytule |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-06-17 13:56:13 A co konkretnie chcesz w nich zmeinic, ze potrzebne Ci sa nowe boczki?
Czy moze juz zaczales zmieniac i cos nie wyszlo - przyznaj sie |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-06-17 19:11:50 jak jestes zainteresowany to mam boczek od strony drzwi kierowcy, |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2005-06-21 08:12:50 przeróbka jest niewielka ale pracochłonna.Jeszcze nic nie zacząłem i dlatego potrzebuję dublerów części. Znudziła mi się szarzyzna wnętrza esperala.Widziałem na mieście samochody z ładnym pastelowym wnętrzem. Po rozmowach z Hanyang-ZAS w Elblągu (spółka FSO) otrzymałem informację,że plastiki w samochodach DU są robione z PP, który ładnie przyjmuje lakier.Wyjątkiem są boczki drzwiowe,które są robione w 3 technologiach (m.in.formowania próżniowego)Więc wymyśliłem sobie,żeby pomazać lakierem plastiki w środku ( z wyjątkiem kokpitu i podsufitki).Jaki będzie efekt
|
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-06-21 20:03:43 Mnie sie zawsze marzylo ladne, jasne wnetrze w Espero.
Gdybym sobie zmienial samochod tak jak Bartek mialbym bezowa skorke w srodku. Strasznie mi sie podobaja jasne wnetrza. Nieszkodzi ze sie brudza, czyscil bym |