| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-06-22 20:56:57 U mnie też poziom oleju jest ZAWSZE powyżej maksimum. Wymiany robię w ASO. Podobno procedury sprawdzania poziomu oleju w skrzyni są na tyle złożone że tak ma być i nie należy kierować się wskazaniami z podziałki na bagnecie (w takim razie po co ona jest???).
W każdym razie jeżeli chłopaki tak wtwierdzą to nie zawracam sobie tym głowy. Mam inne zmartwienia
A co do automat.pl to LAĆ baranów. Jak jeszcze było stare forum to trzeba było poczytać ton wypowiedzi właściciela.... Zwykły dupek... Możecie mu to powtórzyć... [ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-06-22 20:57:09 ] |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-06-23 16:15:39 no to ze mnie specjalista - zbadam i sprawdzę czy jest ok - dzięki |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-06-23 21:10:42
Że jak?
Kto Ci to powiedział? OIDW to jest to dobry sposób na załatwienie skrzyni albo i samochodu (jak ręczny puści) Tego bym nie próbował... Może chodziło o trzymanie wciśniętego hamulca? |