Mecz Memberzy konta Fani - i wraenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec jest propozycja meczu Fani kontra Memberzy w sobote na hali Mosiru Co Fani na to? Jak sie zbierze druzyna Fanow ktorzy beda chcieli zagrac w pilke nozna czy siatke lub kosza i kazdy z Fanow rzuci po 5 zl to w sobote gramy tak miedzy 12 a 16

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-06-24 15:02:15 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-25 12:53:34 ]

Wypasiony pomysł ja moge pomóc fanom ale wtedy mamberzy maja lipe jestem za możemy grać

---------------------------------
car is my life

ja tez jestesm za

ja tez ale i tak wam leszek dokopie hehe

co ty lesio nie da rady ;P za duzo tytoniu

----------------------------
party go time

ta ta zobaczysz jak mu dam 0.5l czystej i pokaze zjdecie kryminalnej odrazy Tryb Agresiv sie włonaczy i pozamiatane macie

Ta jak lesiu gra to ja bym nie wychodził na murawe.
Kto widział co sie działo w dwójce to wie o czym mówie -strach byc jego przeciwnikiem.
A jak juz to unikajcie czerwonego - ro go pobudza tylko ....

Ja niestety odpadam ale miłej zabawy.

osz kurde...będzie ostro...o ile wogóle będzie
Ja jako dziewczyna apeluje do innych kobitek "klubowych" DZIEWCZYNY IDZIEMY CHŁOPAKÓW DOPINGOWAĆ!!!
Trzymam kciuki za Membersów i Fanów...żeby było po równo

Proste że gramy dobrze że jestem memberem bo nie chciał bym być w drużynie przeciwnej niż Lesio na 2 dawał rade i jak kopał to było coś chętnie powtórze !!

dalej nie widze druzyny Fanow

ja to bym chciałz lesiem włąsnie zagrać na przeciw a nawet w rugby uwielbiam ten sport dwie potężne masy wbieghające w siebie i przezywa tylko piłka ok niewazne NO FANI DALEJ CHCECIE POMÓC TO JUZ DAWAĆSKŁĄDJA GRAM Z WAMI zeby były szanse

------------------------------------
alfa racing drive with me

lesiu jest jak kula do kregli powala wszystkie klegle(faniów) Tak ze nie radze stac na jego drodze

Jestem jak najbardziej ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak cos to ja chcetnie załapie sie o reprezentacji fanów

tez bylbym chetny pokopac sobie ale raczej czas mi nie odpowiada moze kolo 16 tak ale nie wczesniej

Acha musi ktos miec pilke bo na mosirze nie ma a cala reszta jest zapewniona

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2005-06-23 00:19:50 ]

Ja tez bym wspomogl FANow gdyby ich bylo za malo
Pozdr.

Fani to Fani a Memberzy to Memberzy, choc jeden meczyk by sie taki odbyl napewno znajdzie sie reprezetacja Fanow wiec ilu ich juz jest? pozatym polowa Memberow padnie po 5 minutach

Ja bym z checia zagral ale kurde mam wesele Inny termin wchodzi w gre??

W kosza to bym zagral....nie widze problemu