Samochodowy Atlas Europy 2005 za 17zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od dzisiaj w Chipie jest Pełna wersja Autoatlasu Europy 2005 na CD.

polecam

OPIS KLIK

Cytat:
2005-06-22 23:10:53, marcin_op pisze:
Od dzisiaj w Chipie jest Pełna wersja Autoatlasu Europy 2005 na CD. polecam OPIS KLIK

Dzisiaj sie nim bawilismy w robocie i jest calkiem fajny tak na pierwszy rzut oka... Calkiem szybko liczy trasy itd.

Nie wiem czy zwrociliscie uwage na to, ze nie ma w danych ulic, po ktorych nie da sie jezdzic autami Np. w Lodzi jest tylko polowa ul. Piotrkowskiej

No ale dane calej europy na cd upakowali (nie na calym...)

Dzięki za info

Przedwczoraj szukałem go w kiosku ale pani miała tylko nr. 6/2005 a tam nie było i już zrezygnowałem. Zaraz ide do pracy i nabędę Chipa a wieczorkiem się pobawie.

P.S.
Jak pytałem Panią o gazete CHIP dziwnie się popatrzyła i mówi, że nie dostaje takiej pozycji, ja na to DZIĘKUJE i odszedłem. Po chwili słyszę jak Pani woła za mną z niepewnym pytaniem "czy to jest gazeta komuterowa?" odpowiadam TAK a ona, no to mam

HE HE Ciekawe o czym pomyślała w pierwszej chwili

hahaha pyta facet w sklepie: czy jest kawa chibo i słyszy NIE MA TY "W"UJU

Witajcie,
Pierwszy raz sie tu odzywam ale akurat wczoraj bawilem sie tym atlasem i zauwazylem, ze:
1. Zamiesczono tylko te ulice, ktore sa drogami krajowymi, wojewodzkimi, etc, innych juz nie.
2. Na moim Athlon 750 MHz z 256 MB RAM dziala koszmarnie wolno.
3. Zawiera troche dziwne informacje. Np.: wszyscy wiemy, ze taki ogromby kosciol wybudowano w miejscowosci Stary Lichen, zwanej potocznie Lichen. W tym atlasie nie ma ani Starego, ani Nowego Lichenia ani innych miejscowosci z tej okolicy ale jak popatrzycie na droge lokalna, ktora biegnie na wschod od Konina to ta bazylika jest tam zaznaczona. A co ciekawe 'info' podpowiada nazwe miejscowosci, tylko, ze nie Lichen a jas inna.