Europejskie komisy samochodowe ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wchodzę w zaawansowany etap poszukiwań nowego (używanego ) samochodu. Może ktoś z Was zna adresy internetowe dużych i z umiarkowanymi cenami komisów np w niemczech lub holandii ?

Witam
Same strony nic ci nie dadzą , ceny są tam bardzo wysokie, niestety po samochód trzeba wybrać się osobiście
Mam gdzieś kilka takich stron jak znajdę to podeślę, ale zaznaczam iż ceny są bardzo wysokie na miejscu okazuje się że można ten samochód kupić za 50 %%%%
Pozdrawiam

Znalazłem giełdę internetową (z Niemiec): http://www.autoscout24.de/

Nie wiem czy Ci się sprzyda, ale mam ten adres od dawna więc podaje

Myślałem o jakiś konkretnie zlokalizowanych komisach, załóżmy specjalizujące się w samochodach typu BUS i VAN. Chcęzrobić rozeznanie, bo być może wybiorę się po samochód.

od jakiegoś czasu śledzę różne netowe giełdy, prawdę mówiąc wybór nie jest łatwy, jak auto ładne to cena be....;
jak poczytałem dziś o planowanych cenach paliw zaczynam skłaniać sie ku dieslom i po głowie mi chodzi Mitsubishi Space Star DID 115KM, tylko kurcze, drogie są

Sprawa już nieaktualna, lubię szybkie decyzje . Dziś zrobiłem 700km i kupiłem zgadnijcie co ???
Oczywiście hyundaja , ale trochę mniej popularnego.
Chyba mi się trafiło , od dziś jestem posiadaczem H200 z 99r.
Samochód bezwypadkowy,2,5 TD, serwisowany (tylko 70Tkm) z 99r.
Niech się kangury boją, bo mam rury z przodu
Mam nadzieję, że do końca roku coś ładnego z niego zrobię .

gratuluję zakupu ależ mnie palec świerzbił żeby Cię FRIENDEM zrobić a wogóle to sporo miejsca teraz na car-audio masz

Wow!! Super! Gratuluję autka Wczoraj stał pod moim domem H200 na próbnych tablicach z Holandii, bardzo się nim zainteresowałem Też 2,5 TD, srebrnoszary, z rurami... może to Twój?

A te rurska to takie?

No i co z Sonatą?? Już jej nie ma?

Mój wygląda prawie tak samo jak ten na zdjęciu, różni się tylko tym, że jest ładniejszy

Speed,
na frieenda się nie zgadzam ,na razie mam dwa hyundaie , a jak mi ich zabraknie to kupię sobie zapałki z logo hyundai

No to czekam na opis i fotki na stronę.
Dodam, że H-1 Starex pojawił się ostatnio na stronie

Cytat:
2005-06-22 20:49:18, MacTB pisze:
No i co z Sonatą?? Już jej nie ma?

Sonata niestety (czego bardzo żałuję) będzie wystawiona na sprzedaż. Smutek mnie ogarnia, bo wiernie i bezawaryjnir przez kilka lat służyła. Wygoda, komfort i bezpieczeństwo - to są jej zalety (nie wszystkie) , :

Łwzka się w oku kręci ,,,, .

No cóż, przykre, a z drugiej strony wesołe, bo idziesz z postępem, kupiłeś większe, nowocześniejsze, praktyczniejsze auto I to turbodiesla A co najważniejsze: Hyundaia!
A tak z ciekawości: jaka będzie cena Sonaty?

może nie na temat
ale tak się zastanawiąłem czy do najładniejszych hyundai nie dac tak dla checy h 200, mogłem tak zrobic, bools gratulacje bo to jest zaje... samochodzik i gust mamy podobny

Cytat:
2005-06-22 22:37:12, MacTB pisze:
A tak z ciekawości: jaka będzie cena Sonaty?

Z ceną to problem niesamowity. W takim stanie jak teraz jest, chciałbym dostać około 7 tyś zł.

gratulacje zakupu.bardzo fajny samochodzik.to rozumiem ze do poznania wpadniesz juz nowym nabytkiem??

rowniez dolaczam sie do gratulacji i ciesze sie ze zdecydowales sie pozostac przy Hyundaiu

Cytat:
2005-06-23 11:32:44, speedmasterka pisze:
i ciesze sie ze zdecydowales sie pozostac przy Hyundaiu

I jak tu nie lubić hyundaia . Tani w zakupie, średni koszt eksploatacji, średnie ceny części, awaryjność umiarkowana.
A do tego tak miłe towarzystwo w klubie