[127] Fotki z remontu.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Ponizej wrzucam kilka fotek z remontu mojej 127. W tej chwili jest prawie gotowa, zostaly jedynie jakies pierdoly do zrobienia.

Nowa zawiecha.

Powyzej dwa zdjecia po i przed paiskowaniem

Pozdrawiam
Gigi

dobra robota

kawał dobrej roboty wygląda zajebiście , naprawde piekne mk III

To jest MKII. Tylko silnik jest z MKIII.

PIĘKNA!! GRATULUJĘ!! Taką bym chciał;]

nigdy mi sie te auta nie podobaly...
Ale...

Bardzo ładny Ale nie podobaja mi sie tylko te szare plastiki... Super robota Az miło popatrzec jak ktos tak remontuje autko

Szare plastiki sa w oryginalnym kolorze tak jak fabryka zrobila. Przymierzalem tez czarne plastiki ale wtedy wygladal paskudnie.

Zdejmij zderzaki wkrec atrape od sporta i zmien lusterka na egelmany...i wtedy bedzie dopiero efekt.................a co do silnika,mialem 127 mk2 z silnikiem od mk3 75hp....ten silnik bardzo duzo potrafi spalic,ma dobre osiogi na 2biegu 95km/h a przy 60km/h po deszczu jak mu sie dalo to kola sie krecily na 2biegu............ale jego wada to waga i spalanie.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-08-26 13:36:09 ]

Zawsze te samochody mi sie podobaly... gratuluje samochodu i wysilku, poswieceia - bylo warto - efekt super. Szkoda ze mamy takie a nie inne drogi bo ja bym go jeszcze troche zglebil

bardzo przyjemne autko. Mk2 to etap ewolucji modelu, gdy juz auta byly nieco plastikowe, ale jescze nie az tak jak mk3 (tak samo bylo ze 131) wiec te plastiki jescze nei raza. Gratuluje zapalu, wlozonej pracy, pieniedzy i oczywiscie efektu koncowego, bo jest naprawde sliczny.

To auto trzeba zobaczyc na zywo ,wyglada duzo lepiej niz na zdjeciach,bardzo ladne MkII zachowane w oryginale.To co najbardziej podobalo mi sie w tym samochodzie to stan blacharki-tylko pozazdroscic.

MNie sie nigdy niepodobal ten model ale ten egzemplarz bez zderzakow by wygladal calkiem calkiem. Remoncik widac konkretny, tylko kurcze nie szkoda Ci bylo o na bok klasc po lakeirze no i puszka po tyskim fajnniie sie zapaltala.

Cytat:
2005-08-26 17:42:09, maskekk pisze:
..tylko kurcze nie szkoda Ci bylo o na bok klasc po lakeirze no i puszka po tyskim fajnniie sie zapaltala.

Po polozeniu na bok lakierowi nic sie nie stalo.
Myslalem ze nikt nie zauwazy tej puszki

piekny naprawde!!! gratuluje!!! super stan, porzadny remont. super.

Mam jeszcze do niego oryginalny spojler cromodora, pod zderzak. Musze go tylko pomalowac.

mialem taki w 127 sporcie......nie maluj go w kolor bedzie kila,pomaluj go na czarno.

Cytat:
2005-08-26 19:38:19, mufaz pisze:
mialem taki w 127 sporcie......nie maluj go w kolor bedzie kila,pomaluj go na czarno.

Jak na czarno, wszystkie listwy szare a spojler na czarno?Wtedy bedzie kila.

Auto wygląda pięknie. Gratuluję. Strasznie fajne felgi i ten silniczek... czystość oglna robi niezłe wrażenie. Estetycznie wszystko porobione. Bajer.

fajna furka tylko ten wlotex na masce mi nie pasuję ale og. rispect