| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lukasz128 F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 128 3p Tarnowskie Góry | 2005-06-25 21:50:53 Stacyjka pasuje mialem chwilowo w 128 (zosia ma identyczna minimalnie inna w budowie) prosta ze starego kanta jak zgubilem kluczyki kolumna kierownicza ma taka sama srednice blokada tez pasuje idealnie, jezeli chodzi o wyjecie stacyjki w ktorej sruby maja uwalone lebki to ich nie rozwiercaj szkoda nerwow jak masz gdzies tyl stacyjki wiadomo o co chodzi to z polokraglym wycieciem gdzie sie trzymaja te sruby bierzesz tniesz po tym katowka tak rzeby uciac leb dolnej srubie, potem wkladasz w szpare pomiedzy stacyjka a tym co cioles srubokret i lekko rozginasz i obracasz stacyjka tak rzeby uciac druga srube ta z gory, jak utniesz to sruby palcami wykrecisz ze stacyjki, aha ten tyl ktory tniesz pasuje tez z malucha poloneza itd jest taki sam takze napewno jakis znajdziesz |
jacekes F&F Sympatyk 125p Poznań | 2005-06-25 22:37:36 Nie sqmałem chyba... To znaczy że Zośki / 128ki itp mają stacyjkę taką jak "prosta" w póżnych MRach, czy taką jak "krzywa" we wczesnych MRach? |
Lukasz128 F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 128 3p Tarnowskie Góry | 2005-06-25 23:49:33 Stacyjka z zoski/128 jest krzywa chyba o taka chodzilo |
jacekes F&F Sympatyk 125p Poznań | 2005-06-26 00:02:04
Okej, dzięki za info, o krzywą chodziło! |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-06-26 14:22:03 Nie żebym był pesymistą bo to tego mi daleko, ale jak zamontowałem stacyjke z Zośki do Kaszla (kostka została maluchowa) to teraz po wyjęciu kluczyka można spoko zostawić załączony ten obwód, na ktorym są światła - zależy jak sie wsio ułoży . |