Viper?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Wczoraj na ul. Słonimskiego spotkałem mknącego Bartka w swojej lśniącej limuzynie. Autko wygląda super ale to już nie Viper

Obtrąbiłem i pomachałem.
Kobar

Cytat:
2005-06-23 22:03:11, kobar pisze:
Witam. Wczoraj na ul. Słonimskiego spotkałem mknącego Bartka w swojej lśniącej limuzynie. Autko wygląda super ale to już nie Viper Obtrąbiłem i pomachałem. Kobar

A ja Ciebie widzialem zdaje sie wczoraj pod PZU na Odrowaza. Jechalem w druga strone i patrze, ze cos na blendzie, jak naklejka klubowa, ale kto u nas w klubie ma zlote Espero z Warszawy .

Potem jak wracalem przejechalem po tym mini parkingu i patrze, ze stoisz (dopiero skojarzylem kto ma to zlote Espero) ale z kims tam gadales, nie chcialem przeszkadzac, bo chyba nie byla to mila rozmowa (tak wygladalo ). A stalem pol metra od Ciebie

Wiec teraz pozdrawiam

Krzychu - więc to może Ty gadałeś z Kobarem ????
Bo jak stałeś pół metra ?
Może się bałeś, że otrzymasz piąchopirynę ?

Tak to byłem ja, na szkoleniu a potem jeszcze pogaduchy z kolegą. Szkoda, że nie zatrąbiłeś, wtedy może bym zaczął się rozglądać.
Kobar

Cytat:
2005-06-23 22:12:47, DeeJay pisze:
Może się bałeś, że otrzymasz piąchopirynę ?

No Kobar wzrostu jest slusznego, wiec nawet szybe sie balem otworzyc

Cytat:
2005-06-23 22:14:56, kobar pisze:
Tak to byłem ja, na szkoleniu a potem jeszcze pogaduchy z kolegą. Szkoda, że nie zatrąbiłeś, wtedy może bym zaczął się rozglądać. Kobar

Eee, jak tylko z kolega sobie gadales to bym zatrabil.
No w kazdym badz razie pozdrawiam przez forum

Cytat:
No w kazdym badz razie pozdrawiam przez forum

Dziękuję, również Ciebie pozdrawiam.
Kobar

Bartku czas na fotki Pokaż jak ten kameleon teraz wygląda

Tez obtrabilem i pomachalem . w tylnym lusterku widzialem zlote espero jak sie przebija miedzys amochodami se mysle moze to jakis klubowicz cos ie okazalo tak fajnie bylo ciebie spodkac na drodze. pozdrawiam