| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2005-06-24 00:20:03 witam
jak zwykle w budowie swapa nastal czas wykonania najtrudniejszej rzeczy mianowicie moment rejestracji autka zbieram sie juz do tego od kilku ladnych miesiecy odwiedzilem pare stacji diagnostycznych no i wszedzie rece rozkładali istanieje jakis przepis: max pojemnosc silnika to +25% oraz + 30% mocy argument nie do obalenia znacie moze w okolicach krakowa jakies lajtowe OKREGOWKI prosze o namiary na kazda fajna w promieniu tak ze 30 km od kraka co by kiedys zrobić tour de stacje diagnostyczne z gory wielkie dzieki acha dla ciekawosci przejechalem sie do starszych dziadków z sygnetami - tzw. rzeczoznawcow oni po ogladnieciu tego "cuda" entuzjastycznie stwierdzili: co z tego ze to jeździ - musimy miec na papierze wszelkie masy, obliczenia belki itp nikt z nich nie podpisze sie - i badz tu madry dlatego dziadkow olewamy i bedziemy szukac madrzejszego pana henia co wypisze maly dokumencik pomocy ![]() |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2005-06-24 00:21:37 co do okręgówek - ja za namową łukaszac będę jeździł już tylko na jedną - ul. Łukasiewicza .. co do rzeczoznawcy niestety nie pomogę |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2005-06-24 00:24:18 łukasiewicza odwiedzona
nie pomoglo nawet to ze wlasciciel ma tak samo na nazwisko jak ja ![]() [ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-06-24 10:12:37 ] |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-06-24 00:29:29 patrzyles na stacji na os widok, wjazd jest tak jak na tyly gieldy RTV nie pamietam jak ta ulica sie nazywa, rownolegla do balickiej... zaraz na poczatku, tam gdzie jest wjazd na gielde (chyba jest tablica z napisem "cash and carry" jest stacja okregowa, ostatnio tam podbijalem starszemu auto, o dziwo nie przyczepili sie ze w aucie zarejestr jako ciezarowe nie ma kratki... moze tam ci sie uda.... |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2005-06-24 00:32:38 dzieki za namiar!! sprawdzimy
milo widziane kolejne adresy |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-06-24 09:33:02 Bytom! najlepsza stacja na Śląsku |
RUFF 126p i.e Poznań | 2005-06-24 10:46:11 No tak i juz zaczynaja sie schody hehe zawsze tak jest... wpadaj do poznania cos poradzimy warunek ze fura jest super profi i mnie nieznasz Wczoraj wracalem sobie w nocy wlatuje ladnie na wioske prosto na patrol i juz baran macha. Oczywiscie teksty co to jest tu toru nigdzie niema to juz znamy... No debile sie niemieli do czego dojebac to do tlumika ktory z rezszta jest nad wyraz cichy przy tym silniku (no moze wewnatrz nie) i juz dowodzik w łapie i dawać homologacje od tłumika kij ze nawet nie z tej strony jest ale wyraznie im cos niepasowalo. Chyba cos przeczuwali Mówie mu ze jest homogacja na tlumiku gdzie jest? no tu nizej i po prawej.. Ale menda była zawzieta poszedl po latarke i czyta Suzuki cos tam Not for road use i wszystko jasne debil i tak niewie co to znaczy :] szkoda ze sie nie przedstawił bo bym zapamietał gościa. To chyba nie mit że pały są tak tepę bo nawet zapinki na masce stanowiły dla niech zapore nie do przejscia Uwielbiam takie akcje, jak ktos mi mawia ze mam za glosny wydech bez zmierzenia go albo drze ryja ze ten zakret bralem 100 na 40 skoro pewnie nawet radaru obslugiwac nie potrafi. Sorka ze tu to napisalem ale tyczy sie to swapów a dawno mnie tak nie rozbili. |
Pat_kdb F&F MEMBER Fiaty 126p i Fiat 126 Bytom | 2005-06-24 10:56:47 niekiedy trafia sie ok goscie - ostatnio za jazde pod prad z 250zl i 6 pkt zjechali bartonqowi do pouczenia ![]() |
DooMinick FSO 1500 Kraków | 2005-06-24 13:16:38 Podepne sie pod temat, tez szukam stacji ktora zarejestruje swapa i to, ze 30% pojemnosci to mi powiedzieli na Saskiej. Nastepnie bylem na Witosa -> koles nawet nie chce slyszec, pozniej na zawilej -> odeslal do rzeczoznawcow PZM (a wiadomo, ze u nich nic sie nie zalatwi). Tak wiec czekam na jakies adresy... |
NAZIK F&F Sympatyk Clio 16s Kraków | 2005-06-24 13:54:58 jeszcze raz dzieki
a moze jeszcze ktos spoza kraka zna? tam do myslenic czy bochni chyba sie dotocze ![]() |
Peyo125 F&F Sympatyk Smok Wawelski © & Janosik | 2005-06-24 17:48:16 Dobra , piszecie że się nie obejdzie bez rzeczoznawców , to kto mi wyjaśni , jakim sposobem gość , który ma w Kaszlu motor z Alfy 1.7 ma zarejestrowane auto ?? A jak mieli inni zarejestrowane fury , np RafałMaxi , Rekin , Żuraw , Kaza ... i inni... ?? Bo czegoś tu nie łąpię.... załatwione na lewo , czy jak ??? Z góry dzięki za odpowiedzi . Pozdro . Piotrek. |
RUFF 126p i.e Poznań | 2005-06-24 18:02:48 Normalnie w przypadku standardowych swapów niegdyś wystarczył rozszeżony przegląd teraz już nie... A Kazy Rafały i inne demony niemam pojecia jak to załatwili. swapuje z 903 na 899 ciekawe czy niebędzie problemów? |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-06-24 20:40:42 trzeba wiedziec gdzie uderzyc i wszystko sie da |