Podłaczenie radia BMW busines z cd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Potrzebuję rozpiskę do połączenia radia BMW Busines
W tej chwili w moim e36 mam radio blaupunkt któe z tyłu ma kostkę ISO - oryginalną wtyczkę do radia BMW poprzedni włąściciel przerobił właśnie na ISO
Chcę powrócić do oryginalnego stanu - czyli złącza BMW
kupiłem właście radyjko BMW busines z cd

Pomóżcie!!!

Pozdrawiam KK

Przylacze sie do tematu, ja posiadam orginalne radio ktore bylo montowane w bmw "becker", mam nastepujacy problem, mam zbity wyswietlacz i radio ostatnio zakodowalo mi sie ,znam oczywiscie kod wpisyje go i nic dalej cisza, niewiem moze trzeba potwierdzic kod jakims przyciskiem ale nie wiem jaki poniewaz wyswietlacz nie dziala,wczesniej radio dzialalo bez zazutu. Moze ktos wie oco chodzi ?

Opis kostki radia BMW ZOBACZ TUTAJ miłego plą tania

dzięki bardzo za rozpiskę kostki BMW

Teraz potrzebuję rozpiskę zwykłej kostki (ISO) aby przelutować przewody

Mówisz i masz ZOBACZ

A nie łatwiej kupić przejsciówke ISO - BMW koiszt 15zł wiec bez tragedi...

Ja sie kiedys w lutowanie bawiłem, a teraz to juz mam głeboko i kupuje przejsciówki niom chyba ze jestes zapalonym elektronikiem..

pzdr

A ja spytam ile takie CD kosztuje bo jaj mam Bavarie kaseciaka, a chętnie bym płytek posłuchał

Cytat:
2005-06-26 17:22:05, kornat pisze:
A ja spytam ile takie CD kosztuje bo jaj mam Bavarie kaseciaka, a chętnie bym płytek posłuchał

kolo 400-500 zl widzialem chodza oryginalne radia na cd bmw ale nie pamietam modelu, napewno pasowalo do e36 i e34 bo te od nowszych juz maja zupelnie inny ksztalt.

Aha rozumiem, że markowane jest to przez Blaupunkt'a czyli raczej dobrze będzie grało, z resztą do oryginalnych głośników nie potrzeba nie wiadomo czego, byle na dziurach płyta nie skakała.

Cytat:
2005-06-26 18:50:19, kornat pisze:
Aha rozumiem, że markowane jest to przez Blaupunkt'a czyli raczej dobrze będzie grało, z resztą do oryginalnych głośników nie potrzeba nie wiadomo czego, byle na dziurach płyta nie skakała.

najczesciej blaupunkt albo philips a w najnowszych harman kardon. ale i tak nie dalbym za to oryginalne (z 1998 roku w najlepszym wypadku no chyba ze z compacta to 2001) radio 400-500 zl bo za to juz mozna miec ladnego pineera na mp3 albo alpine na audio a dzwiek bedzie napewno lepszy niz z oryginalnego.

a gdzie w internwcie jest wybór z opisem i cenami sprzętu audio. poprosze o link, bo chce sobie kupić nowy sprzęt z głośnikami i małym wzmacniaczem i musze wybrać dobrze, bo mam nie wiele kasy i chcę wejś do sklepu po konkretny sprzęt, a nie słuchać bajeru sprzedawcy. dzięki

A dlaczego nie popatrzysz na allero?

nie popatrze na alegro, bo się prawie nic na tym nie znam, na alegro też jakoś sie nie znam, ale popatrze.