Internetowy Klub Daewoo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Ponieważ nubira ma 2 fora.... z czego praktycznie tylko na jednym jest ruch.....a drugie ledwie zipie.... wpadliśmy na pomysł stworzenia FORUM UŻYTKOWNIKÓW WSZYSTKICH POJAZDÓW DAEWOO...zamiast tego 2-go forum...... teraz pozostaje tylko pytanie czy znajdą się jacyś chętni żeby tam zaglądać

oto adres tego forum klik

Wyraźcie swoją opinię na ten temat.... Z góry dzięki

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-06-19 13:35:19 ]

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-06-19 13:35:59 ]

kapusta kapuscie nie rowna = jak dla mnie takowe forum nie ma szans.

Cytat:
2005-06-19 13:37:20, Cwikus pisze:
kapusta kapuscie nie rowna = jak dla mnie takowe forum nie ma szans.

to miałoby być forum głównie towarzyskie

Cytat:
kapusta kapuscie nie rowna = jak dla mnie takowe forum nie ma szans

Też jestem tego zdania....
Nawet jeśli będzie towarzyskie to (nie wiem, tak mi się wydaje) mały ruch tam będzie........
Ja tam osobiście (pomimo że jeżdżę Espero) jakoś specjalnie nie utożsamiam się z marką Daewoo - dlatego też pozrywałem z mojego Espero wszystkie firmowe znaczki

zamiast fora proponowałbym utworzenie np jakiegos czata zeby zalogowani goscie mogli miedzy soba podyskutowac??

Cytat:
zamiast fora proponowałbym utworzenie np jakiegos czata zeby zalogowani goscie mogli miedzy soba podyskutowac?

było coś takiego i mało kto z tego korzystał....

no tak bez znczka to nikt sie przeciez nie domysli i wstyd mniejszy ale to oryginalne przeciez z takich bawarek i mercow to znaczki same gina i nie trzeba sie meczyc ze zrywaniem albo moze rebranding przeciez teraz daewoo to prawie chevrollet i presiz wyzszy no nie

...powiem wam szczerze że jeszcze nikt z obcych mi ludzi pytających się o mój samochód, nie zgadł że to Daewoo... zawsze jak do mnie ktoś podchodzi i pyta się o Espero to pierwsze zdanie jest takie:
- to jakiś japoński samochód?

na forum pojawił się nowy dział.... chętnuch zapraszamy

pozdrawiam

ja tez nie utozszamiam jakosci Espero do innych DU typu tico matiz itepe i dla mnie to autko nie prezentuje jakosci firmy (bo ja zdecydowanie zawyza!).

Mysle o zerwaniu znaczkow, aczkolwiek to dopiero przy lakierowaniu noska...

Ale nigdzie procz tego forum nie ma forum Leganzy

Cytat:
2005-06-26 17:04:46, rjsunset pisze:
Ale nigdzie procz tego forum nie ma forum Leganzy

na autokaciku jest przeca