Toyota Lexus GS300

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jest tu ktos kto sie zna na tych modelach a konkretnie chodzi mi o model z 1995r. T3

Z tego co kojarzę to chyba nie ma nikogo z takim autem, ale może ktoś coś o nim wie... Na forum Toyota Klub Polska jest Darus, który jeździ Lexusem IS300 (chyba). z tego co pamiętam to pochłania to olbrzymie ilości paliwa...
Byli tu też ludzie z LS400 ale czy są dalej...?

tylko cos forum toyoty nie hula totalnie w ogole...

Chyba migraja na nową maszynę się przeciąga... tzn. coś się po drodze skopało pewnie, bo to już chyba 3 dzień...

Pigletto dzieki za odp. ale dalszej waszej rozmowy nie jaze Co do GS-a to mam maly problem. Kupilem auto i do niego dostalem black jack clifforda i nie mam pojecia gdzie go podlaczyc . Mialem nadzieje, ze ktos mi w tym pomoze ale chyba bede zdany na siebie. w serwisie TOYOTY powiedzieli mi, ze kazdy model ma inwidualna instalacje. Jakos mi sie nie chce w to wierzyc, albo mnie chcieli naciagnac na kase albo nie maja pojecia o tym aucie

To może trzeba jechać do serwisu gdzie robią z alarmami i coś znajdą?

Zerknij na ten stary wątek: http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=27152&c=18&hq=clifford&f=23&m=flat

Ewentualnie poszukaj jakiegoś anglojęzycznego forum lexusa, bo w polsce to ich raczej mało jest...

Kupiłem teraz Lexusa IS 200 [2001r.]
mam parę pytań-np co do regulacji zaworów.Serwis Toyoty nie bardzo sie na tym chyba wyznaje.Pewnie bedę musiał rwać do Radomia albo Warszawy.
Znacie dobry serwis Lexusa blisko Łodzi?
Założyłem gaz i teraz co 30.000 km muszę regulować zawory-znacie temat?
Krzysiek

każdy dobry mechanik Ci pomoże. we wrocku pewnie bym pomógł.

Zapalila mi sie dzis na chwilke dziwna kontrolka (pierwszy raz taka widzialem) wyglada jak kontrolka oleju i ma na dole zygzak. Moze ktos wie co to oznacza bo ni w zab nie znam niemieckiego a instrukcje mam wlasnie w tym jezyku

Jeśli jest pomarańczowa to DOLEJ OLEJU!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-06-24 04:00:42, krzysiek1957 pisze:
Kupiłem teraz Lexusa IS 200 [2001r.] mam parę pytań-np co do regulacji zaworów.Serwis Toyoty nie bardzo sie na tym chyba wyznaje.Pewnie bedę musiał rwać do Radomia albo Warszawy. Znacie dobry serwis Lexusa blisko Łodzi? Założyłem gaz i teraz co 30.000 km muszę regulować zawory-znacie temat? Krzysiek

Sprobuj tu:
OBZUN , Lodz, Krzemieniecka 2, 042 686 88 00, 0601948166

Pozdrawiam
K