Psycho test sprawdz jakim jestes kierowca

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie mi wyszlo 14 jestem dobrym kierowca

psychotest

wpisujecie swoja punktacje

24 . Prawie jestem zagrozeniem , kurde nie udalo sie . W tym tescie jest przynajmniej 9 pytan, na ktore odpowiedzi sa przynajmniej dziwne i ramowe. Chodzi tutaj o przestrzeganie przez ubezpieczyciela, zeby bylo mniej wypadkow, a nie o wynik kto jest jakim kierowca . Postaram sie w najblizszym czasie podniesc wynik powyzej 40 .

Mi wyskoczyło 18

Mój wynik to 23

Hahahaha napisałem szczerze .....
Cytat:
Twój wynik to: 44 punktów, mieścisz się w zakresie 41-60 punktówNiestety, stanowisz zagrożenie na drodze! Lubisz brawurę i szybką jazdę, nie respektujesz przepisów ani zdroworozsądkowych zasad bezpieczeństwa. Masz dobre samopoczucie i wysoką ocenę własnych umiejętności i możliwości, w małym stopniu liczysz się z potrzebami innych ludzi na drodze. Lubisz ryzykować i chętnie sprawdzasz się w nowych sytuacjach. Lubisz ruch, nowe wrażenia, stymulację, adrenalinę, życie w pędzie. Nie wyciągasz wniosków ze swoich dotychczasowych doświadczeń i egoistycznie oceniasz, że popełniony przez Ciebie błąd na drodze dotyczy tylko Twojej osoby. Nie bierzesz pod uwagę, że narażasz także na bezpieczeństwo innych ludzi, w tym także swoich bliskich! Podczas jazdy nie przewidujesz zachowań innych użytkowników jezdni, zapominając, że oni również mają wpływ na to, czy bezpiecznie powrócisz do domu.

Niewątpliwie jesteś wariatem na drodze i nie czekaj do jutra ze zmianami! Koniecznie zmień swój styl jazdy i zwolnij tempo życia. Może dzięki temu zauważysz, że po drodze mijasz piękne krajobrazy, zakątki, uroczyska, malownicze restauracje i tawerny, zobaczysz zachód słońca i stado saren lub żurawi. Pamiętaj, że piękno trzeba kontemplować a nie da się tego robić w pośpiechu! Jeżeli przeżyłeś do tej pory, to znaczy, że na zmianę nie jest jeszcze za późno! Nie musisz być wariatem na drodze, żeby czerpać z pać z życia.

tylko 11, trzeba zaczac nad soba pracowac

Głupi ten test jak nieszczescie.
Jakby mi go kazali wypełnic w pzu to pewnie by m idali skąłdke roczna 2 tys na malca - nierealny ten wynik

Ehhh 16...poprawie sie obiecuje

21 i co ???? i wszystko jasne..... zgadzam sie po czesci z tym opisem..... ale w drugiej czesci jakos mi niezabardzo odpowiada.... slowa krytyki tez trzeba umiec przyjmowac.... a ty czuczu nie masz sie co cieszyc tylko wedlug mnie troszke powinienes sie zastanowic.... pozdro

Oj grzes grzes.
Jaja sobie robiłem wyszlo mi 15..l
Potem robilem test pod katem max ilosci punktów i było 44 i jestem ciekaw jakie pytania były najwyzej punktowane bo pomimo staran nie dałem rady wiecej jak 44.
Pozdro.

Qde mam całe 12 pkt. Coś jest nie tak ze mną

Qde Czu ja za 2 miałem 58
Twój wynik to: 58 punktów, mieścisz się w zakresie 41-60 punktów

Niestety, stanowisz zagrożenie na drodze! Lubisz brawurę i szybką jazdę, nie respektujesz przepisów ani zdroworozsądkowych zasad bezpieczeństwa. Masz dobre samopoczucie i wysoką ocenę własnych umiejętności i możliwości, w małym stopniu liczysz się z potrzebami innych ludzi na drodze. Lubisz ryzykować i chętnie sprawdzasz się w nowych sytuacjach. Lubisz ruch, nowe wrażenia, stymulację, adrenalinę, życie w pędzie. Nie wyciągasz wniosków ze swoich dotychczasowych doświadczeń i egoistycznie oceniasz, że popełniony przez Ciebie błąd na drodze dotyczy tylko Twojej osoby. Nie bierzesz pod uwagę, że narażasz także na bezpieczeństwo innych ludzi, w tym także swoich bliskich! Podczas jazdy nie przewidujesz zachowań innych użytkowników jezdni, zapominając, że oni również mają wpływ na to, czy bezpiecznie powrócisz do domu.

Niewątpliwie jesteś wariatem na drodze i nie czekaj do jutra ze zmianami! Koniecznie zmień swój styl jazdy i zwolnij tempo życia. Może dzięki temu zauważysz, że po drodze mijasz piękne krajobrazy, zakątki, uroczyska, malownicze restauracje i tawerny, zobaczysz zachód słońca i stado saren lub żurawi. Pamiętaj, że piękno trzeba kontemplować a nie da się tego robić w pośpiechu! Jeżeli przeżyłeś do tej pory, to znaczy, że na zmianę nie jest jeszcze za późno! Nie musisz być wariatem na drodze, żeby czerpać z pać z życia.

[ wiadomość edytowana przez: Kompresor dnia 2005-07-13 07:59:23 ]

koper jak mzoesz wpsiz odpowiedzi bo wierzyc sie nei chce - pisałem pod katem szalenca i tylko 44.

tu macie nowy test ten jest troszeczek bardziej wkurzajacy trzeba czekac na ładowanie sie pytan ale zato jest pod koniec mała niestpodzinaka krzysiu do was mówi

"zycie masz tylko jedno, nie warto go tracic..." - a niby to normalnie wypelnialem, a wyszlo ze wariat ze mnie , nic juz nie wypelniuje, zadnych testow .

A mi wyszło 28 pkt. Fajnie, bo realnie. Zastanawiam się jak Wy tam z 14 punktami musieliście kombinowac)))

A ten drugi test, to przynajmniej sensownie wygląda, pytania o wiek bardziej rozbite statystycznie i ma znaczenie płeć.
T.

[ wiadomość edytowana przez: Toom dnia 2005-07-14 16:56:56 ]

mi dali 27 punkyow

....Jesteś uważnym oraz w miarę kulturalnym kierowcą i unikasz na drodze brawury i ryzyka. Jednak z uwagi na pośpiech i tempo codziennych spraw, zdarza Ci się świadomie łamać przepisy drogowe. Szczególnie często popełnianym przez Ciebie grzechem jest przekraczanie dozwolonej prędkości. ....

w sumie cos w tym jest

Mi DALI 29 PKT hehe