Powoli bo sie rozp....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i sie rozpierd***oliło, wlasciwie foto story nie napisze bo mam tylko koncowe kadry akcji, jednak mysle ze dosc satysfakcjopnujace . NA pierwszej fotce to ja na szczescie nic niekomu sie nie stalo, mysle ze glowno przyczyna tego co tutaj mamy okazje obserwowac jest brak prawa jazdy= brak umiejetnosci, bo jazdna 3 litrowym senatorem ze szpera, bokersami do najlatwiejszych nie nalezy

Kto tym zrobil łubu dup? W takich momentach warto dokladnie zakonserwowac podwozie

na pierwszej focie idzie tam z tylu konserwacja podwozia poczeka- trzeba pospawac dziury w tlumiku

szkoda autka, fajny driftwozik

Mi się inaczej powbijała trawa w koła jak wydzwoniłem, o tak się wbiła: klik. Zeszło wam powietrze z tych kół gdzie się powbijało? Mi zeszło po dwóch dniach.

krzwmoy zaraz pojade na wulkanizacje zeby sprawdzili, wstrzymasz sie z 15 minut - zaraz ci odpisze ok?

Phi, na koła go i dalej jazda

zmień tytuł na "daleko od szosy"

widze ze pol wsi mialo atrakcje

Ale fajnie... Ja kiedyś krasztestowałem w taki sam sposób taką samą 205 jak w tle widać (może to nawet ten sam)
Żarty na bok... dobrze że się nikomu nic nie stało! Ja też miałem szczęście i pasy zapięte, bo jak bym nie miał to bym na wózku jeżdził.

Kaźmirz mrrr sexi ta nozka a tak serio pało ja dzwonie bedac w Lodzi odnosnie galy a Ty palo telefon wylaczony....

Bo kapić to trza umić