Zaglądacie czasem do galerii Klubu Koreańskiego ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj w końcu po wielu próbach
udało mi się otworzyć niektóre koreańskie fotki
z galerii koreańskiego klubu,
które do tej pory nie były dostępne dla nas Polaków...
Jeśli już ktoś je widział to sorki...

Granatowe Espero jest The Best , zaje**ste spojlerki przód , progi. Jestem absolutnie za

Racja, niezły ten przedni.

Eeeee tam, najbardziej podoba mi się koreanka

A zauważyliście na 3cim zdjęciu pod ta fajna koreanka że chłopcy używają WD40???

A jak tak patrzyłem na granatowy to zdecydowanie brakowało jakieś listwy chromowanej.... no chyba że ja juz tak sie przyzwyczaiłem że nie wyobrażam sobie inaczej..

po pierwsze..lukasz jest czarodziejem:)) chyba nik nie znalazl tyle fotek w necie co on..;)
a co do fotek to kilka szczegulow jest naprawde interesujacych:
1. nie wiem czy ktos to zauwazyl ale czerwony esperak na pierwszym zdjeciu ma okularki..takie ala mercedes E o ile widze..kiedys zrobilem cos takiego w programie graficznym..szkoda ze nie pokazali go za dnia..ale podoba mi sie
2. biale tarcze zegarow..akurat niezbyt ladne..ale widac ze oni jej jednak zmieniaja czyli sie da:))
3. starszy model espero ma moim zdaniem fajniejsze fotele bardziej mi odpowiada wyprofilowanie..
4. ten spoiler w granatowym zajebisty:)) i ciekawe ze z listwami bocznymi i tym spoiler wyglada tak ze wlascie nie brakuje tylnego..calosc wyglada juz ok
5. koreanaka calkiem calkiem..jak mawia moj kumpel.."z lozka bym nie wyrzucil";)

Cytat:
2003-03-01 18:56:52, MaciekGT pisze:
A zauważyliście na 3cim zdjęciu pod ta fajna koreanka że chłopcy używają WD40???

Dokładnie...też mnie to zadziwiło...skąd to u nich.

Update.
Rzeczywiście Jadzwin ma rację. WD-40 jest produktem angielskim.

100 km = zima 16 zł, lato 13 zł

Szerokiej drogi !!!

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2003-03-01 20:04:33 ]

Witam,

Nie wiem czym sie dziwic. Na dzien dzisiejszy korea poludniowa jest jedna z najwiekszych poteg gospodarczych swiata a w pewnych galeziach gospodarki przoduje jak np. ma najlepszy na swiecie szerokopasmowy dostep do internetu.
To jest niesamowite z e w kraju w ktorym kilkadziesiat lat temu ludzie umierali z glodu panuje obecnie taki dobrobyt....
Cielawe czy my Polacy bedziemy potrafili sie zmobilizowac i powtorzyc sukces korei. Jak obecnie patrze co sie dzieje to wydaje mi sie ze skonczymy jak bialorus lub korea ale polnocna :(

Pozdr
Jadzwin

U mnie jak zawsze 3/4 zdjęć nie chodzi wiec nie wiem jak wyglada ta furka ktora tak zachwalacie...

czy oni wymieniaja uszczelke w 16V na korcie tenisowym!!!?????

Najlepsza jest fota z ta Nubirka. Zaraz kolo niej stoi biale espero na identycznych felgach jak moje

Ostatnia fotka - Espero 1 od prawej - fajny spoiler przedni...
Fotka z tylami - to samo espero - fajny tylni (dolny)

A w tym granatowym sa paskudne felgi

Zegary.. to nie folia.. tak jak pisalem w temacie o zegarach... sa z cieniutkiej blachy... widac przeciez ze odstaja na bokach... profilowane :P

Dominik... look fotke wyzej.. to chyba parking .. a co stac ich na parkingi z tartanu... tylko zeby sie nie okazalo ze to kolorowany azbest

Mi się najbardziej spodobało rozwiąznie z cd-romem zamiast radia koreance to maja leb... tylko co to jest to obok po prawej

CD-MP3 :)

Ojjjjjj śliczniutka ta koreankaaaa - to prawie mój ideał urody MNIA MNIAM

Cytat:
2003-03-02 10:41:48, -JACO- pisze:
Ojjjjjj śliczniutka ta koreankaaaa - to prawie mój ideał urody MNIA MNIAM

Hehehe...Taka sama sytucja była na innym forum. Facet dał zdjęcia auta do oceny, a połowa komentarzy dotyczyła "żabki"

Przyjżałem się dokładniej - to nie prawie mój ideał urody - to napewno mój ideał urody

Panowie a co z Polkami... ?

w kwestii bialych zegarow

I wywołałeś Dominik burzę , pewnie zaraz sie zacznie

:)he he...chyba jednak nie....tylko Lasombra i Lukasz zauwazyli...po 3 sekundach od umieszczenia zdjecia:)

pozdrawaiam