MotoNews.pl

IV Runda MO Bydgoskiego w KJS 26.06.2005 inowrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie bede wklajał nic bo zbytnio nie ma co ale są schematy prób i taki wstęp o zawodach

>>>>STRONA IKS<<<<<,

prosze o podwieszenie do czasu rajdu

[ wiadomość edytowana przez: bizer_trikolor dnia 2005-06-19 21:16:11 ]

kto się wybiera?? znów tylko 3 załogi ??

do bydzi mam dosyc daleko i nie wiem czy dam rade... 25 jest tez KJS we Włocławku krencioł wokół słupkow

25 czerwca we włocławku?

Cytat:
2005-06-19 23:02:03, Vyzn-R pisze:
do bydzi mam dosyc daleko i nie wiem czy dam rade... 25 jest tez KJS we Włocławku krencioł wokół słupkow

to nie jest w bydzi ino w inowrocławiu
Cytat:

norma, zoltar odpuscił kjs

ale tym razem już chyba bez takiego pecha sie obedzie

Cytat:
2005-06-19 22:37:38, KASIACZEK pisze:

Ja bym się wybrał, jak bym miał czym . Mam na oku fajne autko do sportu myśle - Celica 1.6 (papierowo 1.3 ), coś pod 140 kucy ponoć, DOHC, RWD itp . Cena wyjściowa 1,3kzł, myśle że do zjechania jeszcze. Na początek trzeba by ją ino troche "odtuningować", bo szkoda to PCV oberwać na jakiej próbie . Wingcommandera jakby co już ma, poszerzenia tysz lekkie, teraz tylko trza to jakim kołem wypełnić . Tylko skąd wziąć ponad tysionca...

wiesz Race, ja ją moge chetnie kupic

Nie wiem, nie rób OT .
A poza tym to z Tobą nie gadam bo mi budy nie przedałeś .

Cytat:
2005-06-20 00:40:33, Race_D pisze:
Ja bym się wybrał, jak bym miał czym . Mam na oku fajne autko do sportu myśle - Celica 1.6 (papierowo 1.3 ), coś pod 140 kucy ponoć, DOHC, RWD itp . Cena wyjściowa 1,3kzł, myśle że do zjechania jeszcze. Na początek trzeba by ją ino troche "odtuningować", bo szkoda to PCV oberwać na jakiej próbie . Wingcommandera jakby co już ma, poszerzenia tysz lekkie, teraz tylko trza to jakim kołem wypełnić . Tylko skąd wziąć ponad tysionca...

To kup jeszcze jeden samochod ktory nie jezdzi Zamiast kupowac kolejny złom to zrob chociaz jeden samochod tak zeby mogł jedzic

wiecie co to za tor krosowy ??

wyglada zajebiscie tylko czy dziury takie jak w grudziadzu
ale w sumie my sie dziur nie boimy
im dalej sie leci tym lepiej .... pod warunkiem ze da sie dalej jechac

Cytat:
2005-06-20 11:26:04, Vyzn-R pisze:
To kup jeszcze jeden samochod ktory nie jezdzi Zamiast kupowac kolejny złom to zrob chociaz jeden samochod tak zeby mogł jedzic

Ty się z głupim widzialeś przez ściane czy tylko lekko ułomny jestes? Co ma ciągle jeżdżona Celica do Kantów czy innych Fiatów?

Cytat:
2005-06-20 21:06:03, Mardziel pisze:
wiecie co to za tor krosowy ?? wyglada zajebiscie tylko czy dziury takie jak w grudziadzu ale w sumie my sie dziur nie boimy im dalej sie leci tym lepiej .... pod warunkiem ze da sie dalej jechac

tor dla szayowozow wyryp raczej gwarantowany

ale dobrze przygotowany kapsel hop i wyrypu sie nie boi

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Poznańska ekipa pojawi się trabancikami - dwa na 85%, a może i trzy.

Próby wydają się dziwne - najgorsze że na tych samych placykach będą dwa różne przejazdy i nie ma szans nauczyć się na pamięć - jak się nie pogubię to będzie fuks.

Cytat:
2005-06-20 22:00:59, Phobos pisze:
Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to Poznańska ekipa pojawi się trabancikami - dwa na 85%, a może i trzy. Próby wydają się dziwne - najgorsze że na tych samych placykach będą dwa różne przejazdy i nie ma szans nauczyć się na pamięć - jak się nie pogubię to będzie fuks.

w końcu traby na oesach
a trasy sie nie uczy na pamięc!! od czego masz pilota??

próby są fajne, tereny też
bedzie fajnie

Cytat:
2005-06-20 21:33:05, Race_D pisze:
Ty się z głupim widzialeś przez ściane czy tylko lekko ułomny jestes? Co ma ciągle jeżdżona Celica do Kantów czy innych Fiatów?

to ze one stoją i niszczeja a ty marudzisz ze nie masz czym przyjechac... i zamiast zrobic ktoregos to pakujesz kase w kupowanie kolejnych padlin

Cytat:
2005-06-22 14:30:10, Vyzn-R pisze:
to ze one stoją i niszczeja a ty marudzisz ze nie masz czym przyjechac... i zamiast zrobic ktoregos to pakujesz kase w kupowanie kolejnych padlin

a jak to sie ma do kjs w inowrocławiu

Cytat:
2005-06-22 00:33:04, bizer_trikolor pisze:
w końcu traby na oesach a trasy sie nie uczy na pamięc!! od czego masz pilota?? próby są fajne, tereny też bedzie fajnie

...ale to ja akurat jestem pilotem W każdym razie to jest nasz debiut w tym składzie i musimy jeszcze sporo popracować nad komunikacją. Pewnie że będzie fajnie!

Cytat:
2005-06-22 18:34:41, Phobos pisze:
...ale to ja akurat jestem pilotem W każdym razie to jest nasz debiut w tym składzie i musimy jeszcze sporo popracować nad komunikacją. Pewnie że będzie fajnie!

czym startujecie??

Ostatecznie najprawdopodobniej pojedziemy trabantem + druga załoga z naszego "teamu" bandziorem. Przygotowania trwają!

Ale FAJOWO,w końcu jakiś TRAB w KJSach się pojawi.Będzie super Zabawa

Pozdrawiam