Jakby to Jerremy powiedzial

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

..."what is this!!:|"
To jest narazie szkic. Jeszcze beda dobrane kolory twarzy. To bedzie Twarz klauna, niedobrego klauna. Tlo moze teshsie zmieni. Ale niebieskie napewno zostanie. Jeszcze bedzie szyja ktora schodzi w dol maski na stare miejsce znaczka ford. To tylko szkic
Aha jeszcze cos nie patrzcie sie cosie dzieje w aucie. to nie ja gwalce ta biedna dziewczyne. Niektorzy moga ja znac z chatu klubowego jako Pani doktor
Pewnie nie ktorym ta maska sie nie spodoba, pomysla pewnie wieś na maxa ale mi to wisi. wole taki cos od naklejonych plomieni na aucie

[ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2005-06-27 10:09:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2005-06-27 10:12:14 ]

No jak maska zostanie wykończona to będzie bardzo oryginalna.

Ta dziewczyna nie robi wrażenia jak by jej było źle w tym autku

niop! podobać mi sie maseczka!

A ja bym tam widział buźke Marv'a z Sin City!

mam prozbe do moda.
Jakby mogl to niech moj watek przeniesie do dzialu tuning.
Ojcze Ty w Free JU ES EJ rzadzisz ??

mi się maska bardzo podoba

to czerwone lanie zmatowione przejachane papierkiem W najblizszym czasie zostanie to pomalowanie na nieznany mi kolor ale chyba zostanie czerwone
dzieki chlopaki ze Wam sie podoba. Bo uwiecie mi nie kazdemu. wiekszosc raczej uwaza to za wies na forum pewnie tesh wiekszosci sie nie podoba. ale mnie to rybka. taka maska jakie auto

Ładnie,,oryginalnie i o to chodzi

Ale machy ..mach 3 turbo też

Bardzo fajny pomysł !! Mnie sie podoba ...

Cytat:
2005-06-28 00:11:22, ZieleTDH pisze:
mam prozbe do moda. Jakby mogl to niech moj watek przeniesie do dzialu tuning. Ojcze Ty w Free JU ES EJ rzadzisz ??

... mówisz i maasz synu ... a maska swoją droga będzie spox wyglądała ....

Cytat:
2005-06-28 08:29:43, SwIeTyY pisze:
... mówisz i maasz synu ... a maska swoją droga będzie spox wyglądała ....

Fenks Ojcze

dla niektórych to pewnie powinien być duuuży znak GTI abo coś podobnego...Pięknie zrobione. Nasunołeś mi myśl na przyszłość z białymi fegami i takim rysunkiem...

jakby ktos chcial na Pulipt PROSZE