Sprzedam SEICENTO HOBBY 1100cm3, 1999r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

W zasadzie to mój znajomy sprzedaje samochód.
Autko jest BARDZO zadbane, więc szczerze POLECAM!!!

Do rzeczy:

Seicento Hobby 1100cm3
rocznik: 1999
kolor: miodowy metalic
przebieg (oryginalny): 84 tys km
II właściciel, kpl. dokumentów
wyposazenie: poduszka powietrzna, elektr. szyby, centralny zamek, zderzaki w kolorze nadwozia.

CENA: 11300 zł.

kontakt (najchętniej po 18tej):

(22) 720-54-89
600-82-69-15

Naprawdę ładny samochodzik, POLECAM

JACO przepraszam ze to pisze ale za taka kwote to juz Espero mozna kupic.

Ze nie wspomne o jakiejs wypasionej bejcy z porysana klamka z niemiec.

Dobra, ogloszenie jest... moze ktos kupi.

Osobiscie wolalbym juz Matiza, jest o wiele bardziej niezawodny i przede wszystkim bezpieczniejszy.

Sprzedający powiedział że jak ktoś będzie zainteresowany, to obniży cenę.

Zachęcajacy jest naprawdę idealny stan samochodu.

Też mi się wydaje, że trochę za dużo.

Zawiecha, hamulce, turbo

I fajne auto.

A bardziej przyziemnie... Nie dziamdolić.

Cytat:
2005-06-26 22:08:21, Cwikus pisze:
JACO przepraszam ze to pisze ale za taka kwote to juz Espero mozna kupic. Ze nie wspomne o jakiejs wypasionej bejcy z porysana klamka z niemiec.

A po ch... komuś 2-gie espero? Gdyby tak było to wszyscy jeździliby albo espero, albo wypasionymi bejcami, których serwis jest 5x droższy niż SC.

Jacku, a to już na pełnym wtrysku?
Czy to ten silnik jeszcze z jednym punktem?

Powiem Wam, że jeśli idzie o miasto, to SC1100 dużo lepiej wymiata niż niejedno Espero.
I blacha żywotniejsza.
No ale komfort jazdy i bezpieczeństwo to wyraźna przewaga Espero.

Chyba pełen wytrysk , ale jeszcze dziś zapytam właściciela i uzupełnie dane

Cytat:
2005-06-27 07:11:17, piotr_ek pisze:
A po ch... komuś 2-gie espero? Gdyby tak było to wszyscy jeździliby albo espero, albo wypasionymi bejcami, których serwis jest 5x droższy niż SC.

Malucha se kup, pasuje do intelektualnego poziomu Twoich wypowiedzi, ale koniecznie ta wersje z kwadratowymi tylnimi swiatlami, co by rowniez pasilo do bezsensu, jaki ogolnie prezentujesz ostatnio na forum.

I serwis tani i wszedzie sie zmiescisz (w pierdułkowie pewnie duzo esper i bejc skoro juz alergie masz).

A rower Cwikus to już wogóle bez sensu jest. Nie dość, że człowiek siedzi niewygodnie, muchy w zęby mu wpadają, to jeszcze pedałować musi - siakiś spsóty czy co?
Każdy kur...a kupuje takie auto jakie ma ochotę i na jakie go stać. Znam miszczu ludzi, którzy zamiast srajtaśmy mają paczkę z banknotami, a jakimś dziwnym trafem ich żona do pracy 3 km jeździ SC właśnie.

porownujac rower do samochodu w takiej kwestii to juz w ogole zaszalales.

dla mnie EOT bo tu nie ma o czym dyskutowac, za taka kasiore sciaga sie z niemiec duzo lepsze auto niz seiciak, obojetnie jaki by on to nie byl i w jakim stanie, niekoniecznie auto musi byc drogie w serwisie, bo niekoniecznie musi sie psuc. trzeba tylko chciec, a nie pieprzyc glupoty i narzekac.

Cytat:
2005-06-27 11:18:25, -JACO- pisze:
Chyba pełen wytrysk , ale jeszcze dziś zapytam właściciela i uzupełnie dane

1100 z 1999 roku miały jednopunkt. Wytrysk wielopunktowy sie pojawił w seicento bodaj w 2001 lub 2002 roku wraz z modernizacją nadwozia.

Cytat:
2005-06-27 12:26:48, Cwikus pisze:
za taka kasiore sciaga sie z niemiec duzo lepsze auto niz seiciak, obojetnie jaki by on to nie byl i w jakim stanie, niekoniecznie auto musi byc drogie w serwisie, bo niekoniecznie musi sie psuc. trzeba tylko chciec, a nie pieprzyc glupoty i narzekac.

Powiedz to kupującym SC, a nie mnie. Ja się nawet bym nie zmieścił to niego.

no to piotrku obejmij jakies wyrazne stanowisko wobec tego auta.

Cytat:
2005-06-27 14:36:15, Cwikus pisze:
no to piotrku obejmij jakies wyrazne stanowisko wobec tego auta.

Bo widzisz Rafale, większe autko nie zawsze znaczy lepsze.
Są ludzie którzy wolą kupić SC z wiarygodnego żródła, niż tańsze no i może lepsze autko z Deutschlandów

w przypadku naszych autek najwyrazniej jednak znaczy

rozumiem ze seinciak tez fajne auto ale nie za taka kase! bo za owe pieniazki to z niemiec sciagnac mozna naprawde dobre, MARKOWE i niezawodne, co nie znaczy DUZE auto niemiecki ebay zaprasza

Cytat:
2005-06-27 16:45:51, Cwikus pisze:
w przypadku naszych autek najwyrazniej jednak znaczy rozumiem ze seinciak tez fajne auto ale nie za taka kase! bo za owe pieniazki to z niemiec sciagnac mozna naprawde dobre, MARKOWE i niezawodne, co nie znaczy DUZE auto niemiecki ebay zaprasza

Ja tam Seicento też raczej bym nie kupił (chyba że dla żonki) ,ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem ściągania niemieckich, przelatanych szrotów no chyba że są to samochody w stanie idealnym.

no dobra, a co powiecie o tych ostatnich forumowych nowosciach - viki caroline za cos 11 patykow z groszem i esperak za 8500 do sprzedania?

bo jak mi ktos powie ze to nie jest mocniejsza alternatywa seinciaka o ktorym tutaj mowa, uznam, ze oszalal

Cytat:
2005-06-28 10:17:12, Cwikus pisze:
no dobra, a co powiecie o tych ostatnich forumowych nowosciach - viki caroline za cos 11 patykow z groszem i esperak za 8500 do sprzedania? bo jak mi ktos powie ze to nie jest mocniejsza alternatywa seinciaka o ktorym tutaj mowa, uznam, ze oszalal

Ja wiem, że może i jestem szalony, ale musisz zrozumieć,
że ludzie też mają inne poglądy.
Nie wszystkim podobają się szczupłe blądynki.