Ile palą diesle omegi B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam kupić duże kombi ale osczędne podoba mi się omega B ale nie wiem czy jest oszczędne piszcie jeśli wiecie ile palą diesle 2.5td 2.5tds 2.0dti

ja Ci na to pytanie nie odpowiem ale powiem Ci, że TUTAJ (forum Opel Klub Polska) powinienes dostać odpowiedź

pzdr

czesc,mialem kolege ktory mial 2 litrowa Omege, z paleniem ropy nie mial problemow, palila mu gdzies ok.7 litrow na sto, ale Auto bylo wiecej u mechanika niz w domu, kupil roczne auto stosunkowo tanio i jeszcze na gwarancji byl parokrotnie na warsztacie, po gwaranci strzelila mu juz nie pamietam jaka czesc ale zaplacil za naprawe 1500 € i sprzedal go w diably , kumpel zmarl na raka , dalbym ci jego namiary ale zmarl w zeszlym roku, zawsze powtarzal ze Omega to najbardziej nie udany model Opla, powiem ci ze to prawda bo widze ich na Autohausach multum, mieszkam w niemczech, z tego co wiem to te Auta najwiekszy zbyt maja u Ruskich bo sa duze i ladne, porozmawiaj z mechanikami z Opla i zapytaj sie jakich statystycznie najwiecej modeli naprawiaja, w Niemczech co smieszne prawie ich juz nie widac, powiem szczerze ze odradzalbym ci kupno, ale lepiej porozmawiaj z innymi kierowcami,pozdrawiam czesc

[ wiadomość edytowana przez: djeppschach dnia 2005-06-27 21:24:26 ]