MotoNews.pl

Rajd Strzeliński od kuchni

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem z Rajdu Strzelińskiego Tym razem nie byłem jednak obserwatorem zmagań na oes-ach lecz członkiem ekipy serwisowej Petro Rally Team, która startuje... Fiatem 131 Mnóstwo wrażeń, wspaniała atmosfera i przede wszystkim możliwość obcowania z samochodem moich marzeń i podpatrzenia ciekawych rozwiązań w owej rajdówce, które mam zamiar zaaplikować w mojej drugiej 131 Przy okazji miałem możliwość lekko pomóc w serwisowaniu 190 konnego Reanult Clio Sport, dać do przetestowania moje 131 zawodowym kierowcom (po jeżdzie usłyszałem: "Jeździ bardzo fajnie ale zrób coś na litość boską z tym sprzęgłem i linką gazu ) oraz inne atrakcje. Generalnie mnóstwo śmiechu, dobrej zabawy no i małego zapierdzielanka podczas krótkich przerw serwisowych (kilkakrotna wymiana kół ze slicków na deszczówki i odwrotnie, łatanie nadwozia po małym dzwonie, udrażnianie wentylacji i inne pierdoły)

--TUTAJ-- mała fotorelacja z całej wyprawy i zmagań w strefie serwisowej

Masz może foty w lepszej jakości? te sa troszke ssss... pixelowane

Pozdrawiam.

Czy tylko mi się zdaje - czy Serek sobie foteliki obszył?

Byłem, widziałem. Całkiem fajny rajd. Na strefie byłem ino tylko chwilunie. Z Serkiem się nie widziałem (moze to i lepiej ). Ale mam wrazenie że to 131 to cały czas zepsute jechało, albo może to jest 1.3 co??
Mojej matce zdaża się czasem szybciej do warzywniaka pomykać

Z calym szacunkiem ale to auto ma chyba zepsuty lacznik fotela z kierownica... Najlepiej byloby wymienic ta czesc na cos z firmy Trzemecki & Co.

PS. Na rallyonline nie dalo sie porownac gosci z pucharowiczami wiec nie wiem jak by wypadl na tle czolowki N0. Ale tracil do kuchara 2-3 razy wiecej niz "nasz" Kali w micrze A5 (1.3)

odejmując czas 1 odcinka (którego nie jechał puchar PZM) do czołówki N0 ma stratę ok.15, do ostatniego zawodnika N0 ok. 12min

Hmmm, ja dziś na obwodnicy trójmiejskiej spotkałem załogę zółtego SC Bil/ bulanda z pucharkiem 3Miasto pokazało, że potrafi śmigać;]

to sobie popatrzcie na wynik Kacpra Puszkiela jechal w klasie A6 w pzm a zobaczcie ktore miejsce zajal goscie by sie wstydzili

tez tam bylem bo to 12 km ode mnie. Jeszcze 3 lata temu to byla popularka a teraz całkiem fajny rajd

A tak apropo Kacpra to w drodze do Strzelina jechał za mną i urządziliśmy sobie małe ściganko Potem spotkaliśmy się na odcinku zapoznawczym i stwierdził, że moje 131 lepiej się zbiera niż Jego Pug-nie mógł mnie dogonić Pominę, co powiedział o moim zawieszeniu Gratulki dla Niego i wszystkich chłopaków z Wrocka, którzy dotarli do mety Jak się okazało, to nie był taki prosty rajd skoro 54 załogi odpadły z czego niestety gro z powodu dzwonów.

Fajne te fotki "131 twins"

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-06-28 00:19:07 ]