| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Wik Fiat 132A Szalona Wieś | 2005-06-28 21:54:17 Witam!
Dziś jak sobie po Mielcu jeździłem moją Arga to padły mi kierunkowskazy. Awaryjne działają, ale tam jest przerywacz APE(polski). A popsuł sie włoski oryginał i w związku z tym pytanko do znających sie: od jakiego auta można dopasować coś takiego(przerywacz jest miedzy przekaźnikami). W dużym fiacie mam elektroniczny z Wartburga i układ wtyków ma taki sam, ale ustawienie ich jest inne i jeszcze jest większy. Dzieki z góry za pomoc! Pozdrawiam! ps. Dodam że Argente już połatałem, bez używania migomatu, ale narazie bedzie, a jak zarobie na migomat to bede kończył. Gdybym miał aparat cyfrowy to bym zrobił foty, ale nie dysponuje niestety. |
kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2005-06-29 00:45:07 wstaw wlektrtoniczny, podepnij wg oznaczen orginalnego i po klopocie. |
Wik Fiat 132A Szalona Wieś | 2005-06-29 09:29:55 Witam!
A przed wczoraj byłem po części do Argenty i jedną taką troche rozebraliśmy, nie pomyślałem żeby zabrać przerywacz (ale skąd mogłem wiedzieć że następnego dnia sie popsuje). Niestety po te części jechałem ponad 200km w jedną strone i przejazd tam jest niemożliwy .
Majlowalem z gościem i napisał że tylko oryginał spasuje. Jak nie znajde to bede kombinował. Dzieki pozdro! |