MotoNews.pl

Czas Rozstania nadszedł.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.

Jak w tytule.
To już ostatnie (prawdopodobnie ) dni z Esperaczkiem.

On zmieni włąściciela a ja zmienie markę.

Nowym nabytkiem ma być czerwony Seat Ibiza.
3d;climatronic;elektryka;2XAIBAG;ALU 15"(chrom);ABS i kupa innych dziwnych bajerków.
Jest to wersja fresc - oszczędna choć dość dynamiczna jak dziś udało mi się przetestować.

Mimo jednostki napędowej w wymiarze 1,4 i mocy 75 KM daje się odczuć lekką adrenalinkę. Nie jest to co prawda moc Espero ale i zakresy obrotowe inne z powody 16v a nie 8v.
Cała zabawa zaczyna się wysoko ponad 3000 obr/min..
Bardzo cicha dokładna jazda, oraz przeprecyzyjny układ kierowniczy.
bardzo fajne krótkie przełożenia 1-3 i sztywny ale kulturalnie sportowy lewarek zmiany biegów.
o zakresach krótkich i dynamicznych.

Ogólnie wrażenia z jazdy oceniam na 4 (w skali 1 -5).
Nie ma wrodzonej wygody Esperaczka - ale cóż wymagać....
Krótrze mniejsze i ciaśniejsze.... ale NOWE.

Tak więc proszę o pozwolenie pozostania w klubie jako byłego członka (bez skojażeń świnie) bądź jako megasympatyka.

W Iłkch i tak będę...

Dodatkowo ogłaszam chęć sprzedaży mojego bolida - jeżeli jakiś klubowicz jest zainteresowany to zapraszam do kontaktu na priv.

Zdrajca

No nareszcie !

czemu wy wszyscy sprzedajecie swoje auta jak ja już kupiłem moje

BTW jeżdzę polo z podobnym silnikiem tylko że 65 KM, ma odetkany wydech i moje espero z przyśpieszeniami nawet się nie umywa.... z górki leci nawet to małe coś 200 km/h........

Cytat:
2005-07-11 22:38:00, Kolber7 pisze:
..." BTW jeżdzę polo z podobnym silnikiem tylko że 65 KM, ma odetkany wydech i moje espero z przyśpieszeniami nawet się nie umywa.... z górki leci nawet to małe coś 200 km/h........

A są w Polsce takie górki ?? .....chyba wyłącznie koło Zakopanego

P.S. KaZaK ....zdrajco!....WIĘKSZY ode mnie! ....jak przynajmniej przy kapuście pozostałem a Ty ???....temperamentu mu się zachciało hiszpańskiego ........tfe!

Cytat:
2005-07-11 23:10:30, bogdan1 pisze:
A są w Polsce takie górki ?? .....chyba wyłącznie koło Zakopanego P.S. KaZaK ....zdrajco!....WIĘKSZY ode mnie! ....jak przynajmniej przy kapuście pozostałem a Ty ???....temperamentu mu się zachciało hiszpańskiego ........tfe!

K-ce - Gliwice

Mega ZDRAJCAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alwe jeśłi ma CI być lepiej i weselej, i nowsze to czyń Waść swą powinność
A Iłek i tak Ci nieodpuścimy ,,,,nawet jeśli miałbyś przyjśc na nogach z W-wy,,,,,tylko jedna sprawa wyjdź tydzień wcześniej

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-07-11 23:52:04 ]

Cytat:
2005-07-11 23:51:01, Kiniusia pisze:
A Iłek i tak Ci nieodpuścimy ,,,,nawet jeśli miałbyś przyjśc na nogach z W-wy,,,,,tylko jedna sprawa wyjdź tydzień wcześniej [ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-07-11 23:52:04 ]

to moze odrazu 2 tygodnie??

A kto bez winy niech weźmie kamień i ciśnie .... w Seata no niezapominając o .... Toyotach

Dzięki.....
Nie dość że mi smutno z sameg tytułu rozstania to jeszcze szanowna brać klubowa wspieramoralnie jak może najlepiej...
(i nie chodzi Tu wcale o CIEBIE BOGDAN!!!!!)

Ale i tak Was lubie !!!

Pawełku wiesz, że ja zawsze Cię lubiłem, ale... sam napisałeś że masz w Seacie chromowane felgi, więc... już Cię nie lubię

A tak zupełnie poważnie - życzę dużo zadowolenia z nowego nabytku i oby bezpiecznie i bezawaryjnie pokonywał kolejne kilometry

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-07-12 11:53:46, SpeedR pisze:
Pawełku wiesz, że ja zawsze Cię lubiłem, ale... sam napisałeś że masz w Seacie chromowane felgi, więc... już Cię nie lubię A tak zupełnie poważnie - życzę dużo zadowolenia z nowego nabytku i oby bezpiecznie i bezawaryjnie pokonywał kolejne kilometry Pozdrawiam - SpeedR

To nie jest taki chrom na błysk.. tylko taki złotawy lekko ale matowy...
Coś jak ciemna wersja RONALi z przed 2 lat... powinienes kojazyc...

nie założe do małego autka felg od Merca S600
)))

Cytat:
2005-07-12 11:34:24, KaZaK pisze:
... Ale i tak Was lubie !!!

Ale my już Ciebie NIE

Cytat:
2005-07-12 12:11:48, KaZaK pisze:
nie założe do małego autka felg od Merca S600 )))

To zamiast kupować Seata kub Mercedesa S600

KaZaK zdrajco, miała być Corollka E11

Ibizka to przyzwoity samochodzik i jeszcze w takim wypasie

Gratki, to naprawdę duża przyjemność przesiąść się do świezego samochodu

Cytat:
2005-07-12 15:11:02, -JACO- pisze:
KaZaK zdrajco, miała być Corollka E11 Ibizka to przyzwoity samochodzik i jeszcze w takim wypasie Gratki, to naprawdę duża przyjemność przesiąść się do świezego samochodu

Jacus jak smiesz mowic do KaZaKa zdrajco, miales kupic Audi A3 a kupiles jakas skosnooka popierdawke.

Cytat:
2005-07-12 15:39:47, Pycel pisze:
Jacus jak smiesz mowic do KaZaKa zdrajco, miales kupic Audi A3 a kupiles jakas skosnooka popierdawke.

eeee taaammmm,

A3 ładna rzecz, ale za coś rocznego, wyposażonego podobnie do Rolki musiałby dać z 80 tyś zł. przy bardzo podbnej jak nie gorszej jakości wykonania

Gratulacje. Ibizka to fajne auto no i napewno lepsze od espero niemowie tutaj o wygodzie podrozowania. Niech ci dobrze sluzy.

Spoko...
Dzięki za miłe słowa oby tylko wszystko wypaliło....
Machina papierkowa już ruszyła... teraz jak sie tylko nie sypnie nic to będzie ok......

Pozdrówki
będę informerował na birząco

aaa zapomnialem fotki fotki fotki